EN GOD INVESTERING

Annonse: Plusstid Home

For å gjenta meg selv til det kjedsommelige… Jeg er så evig glad for at vi valgte å investere i en renholder. Dette har gjort så utrolig mye for livsgleden og forholdet. Vi krangler mindre, og huset er alltid on fleek annenhver uke. Tiden løper fra oss – vi har så mye å gjøre, og bare tanken på å ta den tøffeste delen av husarbeidet får meg til å stresse maksimalt.

Å rydde unna og tørke støv på overflaten er null stress, men selve husvasken? Jeg er så glad for at vår nydelige renholder tar seg av det. Joanna! Verdens skjønneste jente ♥ Hun er så god, og nå har vi jo blitt ganske så godt kjent i løpet av disse månedene. Hun er alltid smilende – og ikke minst, både nøye og effektiv.

Jeg elsker å komme hjem etter at Joanna har vært hos oss… Det er da jeg virkelig trives i eget hjem. Vi har valgt å legge rengjøringen til annenhver onsdag, og det føles så ufattelig godt. Da er huset skinnende når vi går inn i helgen, men samtidig trenger jeg ikke vente helt til fredag for å få huset vasket. Onsdagen er gull. Her snakker vi hverdagsluksus på høyt plan, og jeg elsker det. Det eneste jeg trenger å gjøre på fredagen er å kjøpe inn en vakker fredagsbukett, og så kan vi ta helg. Ingen følelse i hele verden er bedre!

Plusstid Home er et fantastisk sted å bestille sin rengjøring fra. Jeg har lært så mye i denne prosessen, og i tillegg fått en skikkelig tankevekker. For hvor mange er det vel ikke som tar på seg oppdrag i å vaske i norske hjem – som ikke er i nærheten av å få betalt det de faktisk fortjener for den jobben de gjør? Å være renholder er ingen spøk – se nå bare på hvor utslitt man selv blir når man skal vaske hele huset, og det som gjør Plusstid Home så innmari bra, er at arbeidet er hvitt, og lønnen rettferdig. Det er en skam at enkelte ender opp med å vaske en 70 kvm leilighet for en hundrings – og tro meg… Det er dessverre mange der ute som utnytter sårbare mennesker i en håpløs situasjon.

Tenk på dem som er ny i Norge, f.eks. Som prøver å komme seg i arbeid og integreres i samfunnet. Det er ikke bare enkelt om man ikke blir en del av et arbeidsmiljø, og Plusstid Home gjør alt de kan for å tilrettelegge for at bl.a noen som er ny i landet vårt, skal komme seg i arbeid, lære språket, og få seg en jobb de kan leve av og være stolte over. Plusstid Home skaper rett og slett arbeidsplasser og et godt arbeidsmiljø, og det gjør meg så glad langt inn i hjertekroken. Jeg er skikkelig stolt og glad over dette samarbeidet! Ikke bare blir leiligheten vår skinnende ren – det blir også mindre krangling mellom mannen og meg, og i tillegg bidrar vi til at noen får det litt bedre.

Og det som er så fantastisk nå i oktober, er at Plusstid Home – livets rengjøringsfirma – donerer 50kr til Kreftforeningen og Brystkreftforeningen for hver bestilte og utførte rengjøring denne måneden. Dette er fantastisk, og noe som gjør at det føles enda bedre å bestille rengjøring. Dere kan bestille HER , og få skikkelig god samvittighet med på kjøpet ♥

Vi er straks på vei til byen mellom de 7 fjell. Jeg skal holde foredrag i morgen, så da utnytter vi anledningen til å få en ekstra dag i verdens vakreste by. Krysser fingrene for sol!