EN GOD MORGEN HOS GOD MORGEN NORGE

Hei fra Oslo. Phew! Var jeg ikke i Stavanger for to sekunder siden? Haha! Planen var å kjøre hjem i dag, men da jeg fikk en forespørsel fra God Morgen Norge i går, om å delta i dagens sending, kunne jeg ikke si nei. I hvert fall ikke siden tema for innslaget var bloggernes nye retningslinjer! I dag inviterer nemlig vår fantastiske Barne- og likestillingsminister, linda Hofstad Helleland og folkehelseminister Åse Michaelsen til diskusjonsmøte om etiske retningslinjer mot kroppspress, og i anledning møtet, ønsket God Morgen Norge en prat.

Like etter surprise-bursdagsmiddagen for Dennis’ bestekompis – som var årsaken til at vi dro til Stavanger, kastet jeg meg i bilen for å suse tilbake til hovedstaden. De nesten 8 timene i bil gikk overraskende fort takket være diverse podcaster, smågodt i fleng og x antall kaffekopper, men jeg må innrømme at det var litt tøft å stå opp klokken 05.50, etter bare tre timer på øyet, hah. Samtidig er det ingenting som gir meg så mye glede og energi som når et av våre største samfunnsproblemer blir tatt på alvor, og jeg ser virkelig frem til møtet senere i dag med både ministere og folk i bransjen.

Tenk det… Den 22. februar var Ulrikke Falch og jeg på møtet med statsråden (les om møtet vårt her) hvor vi fikk tatt en real prat om den forferdelige utviklingen! Helleland har mye på agendaen og er en travel dame, men at hun faktisk tok tak i dette – og at hun fortsatt kjemper for å få på plass et regelverk, er virkelig beundringsverdig. Vi er i trygge hender – myndighetene spiller på lag, og nå gjelder det bare å få resten av bransjen med seg! Tenk så langt vi har kommet!? Er det ikke flott?

Det ble en flott start på dagen sammen med statsråden, Cornelia Grimsmo, og selvfølgelig den flotte gjengen i God Morgen Norge. Innslaget kom på luften ca. 07.10, og reprisen kan dere se på TV2 klokken 10.00.

Nå sitter jeg på kjøkkenet og har akkurat spist en nydelig frokost. Ferskpresset appelsinjuice, brødskiver med godt pålegg, og frukt. Nam! Øyelokkene er tunge som bly, så nå tar jeg noen timer på puten før det viktige møtet senere i dag. For en tirsdag, hæ? Hurra!

Snakkes senere, fininger!