Annonse

EN GOD START

Mine fine, beklager fraværet i går… Jeg var helt kjørt etter full rulle i sjappa, og da vi kom hjem kapitulerte vi på såffan med hver sin vegan kebab, haha. Jeg var jo ute og danset til langt på natt i forkant av garderobesalget, så det var deilig å ikke gjøre noe som helst resten av søndagen. Nå er mandagen her, og morgentimene har blitt brukt til kaffe og litt jobb, her i sengen. Det er så deilig, det – å dra morgenstunden litt ekstra ut, særlig nå når det er juli, fellesferie, og feriemodus i luften, så her ligger vi, altså, og legger planer for uken.

Vi har kommet inn i en god rutine, hvor vi hver mandag starter med et lite morgenmøte (som vi liker å kalle det), for så å gå gjennom alt som skal skje og alt som skal gjøres. Jeg har funnet ut at alle tanker og gjøremål må skrives ned på papiret om det ikke skal gå i glemmeboken, og jeg kjenner at denne oversikten gjør meg mer rolig, haha. Hva en liste kan føre til, ass! En anbefaling fra et kronisk surrehue, er altså å gå til innkjøp av en ukesplan som dere ser på bildet her, og fylle den ut hver mandags morgen – da blir liksom uken så mye bedre!

Jeg skal om få strakser hive på meg shortsen og en t-shirt, og tusle bort i butikken. Jeg står der hver dag denne uken, og ser frem til en effektiv og sprudlende uke i butta. Kanskje vi sees?

Nyt dagen så lenge ♥

Annonse