Annonse

EN GOD START PÅ EN GOD DAG

En riktig god og deilig morgen, fininger ♥

Energien fra i går har blitt med meg over til i dag (noe som forøvrig ikke er så rart siden den var enorm nok til å gi liv til en hel hær) , og jeg tror jaggu jeg har klart å komme inn i nye gode rutiner etter forrige uke. Døgnet er blitt litt føkka, det må jeg bare si.. Og ettermiddagsluren som ikke er en lur men dyp søvn ødelegger litt for å komme seg i seng til normale tider. I natt sovnet jeg ikke før rundt tre, men likevel våknet jeg av meg selv før vekkerklokken ringte litt over syv, og DÈT er noe å juble over. 

Dere vet jo hvor mye jeg slet med å komme meg opp og i gang før jeg dro til USA, og nå håper jeg bare det varer til langt ut på nyåret. Det er jo så fint å få gang på dagen og få ting gjort, og når man på toppen av det hele tar seg tid til å lage en god frokost blir det bare julaften og bursdag på en og samme gang. Haha, de små gledene i livet, ass!

Jeg har blitt så hekta på egg, og hver morgen gjør jeg så godt jeg kan for å klare å koke egget sånn at eggehviten er stiv mens plommen er bløt. YUMMY, det er søren meg den beste kombinasjonen ever, og jeg har utrolig nok fått rimelig god dreisen på eggekoking, skal jeg fortelle dere. Haha! Dette er Dennis sin favoritt også, og frokosten som alltid inkluderer hvert sitt egg tar vi oss alltid god tid til. 

Det er jo litt søtt av vi har fått sånne vaner som samboere, eller hva? Klissete men søtt, og jeg tror frokosten gjør noe magisk med alle kjærestepar og samboere. Det er her man får kikcet dagen i gang sammen.. Med gode samtaler og noe godt på tallerkenen, og jeg tror denne stunden er litt av hemmeligheten til et godt, stabilt og kjærlig forhold. Jeg glemmer aldri hvordan mormor og morfars frokostrutiner var, og hver eneste dag gjennom hele oppveksten min, var jeg garantert å finne de herlige menneskene på kjøkkenet på morgenkvisten, med ristete brødskiver, kokt egg og godt pålegg, mens de skravlet og koste seg. Der har vi fasiten, og sånn vil jeg også sitte med mannen i mitt liv når jeg blir gammel og grå.. Hehe!

JA, jeg savner Dennis noe så altfor mye, så i dag har jeg klart å lure han hjem igjen. Eller.. Det var ikke mye luring som var nødvendig, for han er like giret på hjemreise som meg. Heldigvis, haha!

Halv ni, dere, og fortsatt to timer til jeg skal i møte. Tiden frem til da skal jeg nyte med et par kopper kaffe, og jeg gleder meg til å fiffe meg opp litt og komme meg ut blant mennesker. Et gladkristent hei fra meg på morgenkvisten, som dere merker, for her er visst alt halleluja! Hahahah..

Nyt dagen, skjønne venner. Måtte den bli like fin som dere ♥

SMASK

Annonse