Annonse

EN GOD START

Happy Wednesdy, Lovebugs ♥

Hvordan står det til med dere på morgenkvisten?

Jeg våknet to timer senere enn planlagt, og jeg merker at jeg aldri kommer til å vinne kampen mot vekkerklokken. Jeg blir så irritert på meg selv, og hver eneste kveld sier jeg, «i morgen.. I morgen, din slappfisk, DA skal du faktisk stå opp når vekkerklokken ringer. Du har SÅÅÅ mye å gjøre, så det er bare å komme seg opp«. Og så tar jeg meg selv i hånden og lover å sprette opp med det samme den dødsirriterende plingelyden setter i gang.. Klarer jeg det? Ikke faen! 

FAEN!

Jaja.. Jeg har kommet meg opp av sengen, og har nå satt meg godt til rette på kjøkkenet med en superdiggfrokost foran meg, som virkelig bidrar til en skikkelig god start på dagen. Vi snakker kokkosyoghurt som minner meg om barndommen toppet med noen friske bær, samt knekkebrød med makrell i tomat og kalkunpålegg. NAM! Makrell i tomat, eller flykrasj som vi kalte det på barneskolen, er så sjuukt digg og så altfor undervurdert. Det ser kanskje ikke så delikat ut, men fy søren.. Jeg spiser Makrell i tomat rett fra boksen med skje, liksom.. Just sayin’

Hahahaha.. 

Denne dagen kommer til å fly forbi.. Sånn på lik linje som alle andre dager til nå. Hvor pokker blir de av egentlig? Jeg kan ikke tro at det nesten er en hel uke siden vi kom hjem fra ferie, og i går kveld ble jeg liggende i sengen å drømme meg bort til nye spennende destinasjoner. Det var faktisk nummeret før jeg bestillte flybillett til min NO.1 drømmedestinasjon, og det skal jeg søren meg gjøre i løpet av helgen. Noen som har en anelse om hvor vi skal dra? Wææææ!

Solen skinner, det er varmt i luften og livet er godt. Nå må jeg jobbe, så da gjenstår det bare for meg å ønske dere en fantastisk fin dag! Måtte den bli like vidunderlig som dere ♥

SMASK

Annonse