Annonse

EN GODT BEVART HEMMELIGHET!

Herregud så godt det føles å endelig kunne fortelle dere den store hemmeligheten jeg har gått og båret på i skjul, hehe. Jeg er jo ikke noe fan av å fortelle at noe spennende skal skje, uten å fortelle hva som faktisk skal skje… Sånne typiske blogghemmeligheter er jo sååå irriterende, så da slipper jeg heller en bombe i stedet for å gi et par hint underveis, haha.

I dag kan jeg altså komme med den store avsløringen…

Jeg skal gi ut bok!

Herregud, jeg skal gi ut en bok for pokker… Det er flere forfattere i denne Gjelsvik-slekten, og nå blir vi jaggu enda flere. Jeg er så giret atte hjelp!

Det er jo faktisk flere av dere som har nevnt ved flere anledninger, at dere skulle ønske jeg kunne gi ut en bok – nå skjer det søren meg. Jeg ble nemlig kontaktet av Cappelen Damm for en tid tilbake, og nå har vi etter flere møter i all hemmelighet, hostet opp disposisjonen til det vi ser for oss kommer til å bli tidenes viktigste og mest inspirerende bok.

Jeg vil ikke avsløre for mye enda, men stikkord som kroppspress og bloggernes påvirkningskraft blir selvsagt viktige tema. Dere vet jo hvilken kamp jeg kjemper! Boken blir til alle dere, kjære, fine blogglesere der ute – det kan jeg love dere. Det blir så gøy og spennende med skriveprosessen fremover – og selvfølgelig kan jeg knapt vente til å holde det ferdige resultatet i hånden.

Så… Nå er jeg sjukt spent på deres reaksjoner. Er dere giret? Er dette noe dere ser frem til å lese? Jeg håper boken kommer til å falle i smak, og krysser fingrene for at dere ser like mye frem til dette her som meg ♥

Hjelpe meg så deilig det føles å kunne fortelle dere dette. I kveld skal Dennis og jeg feire med en flaske vin og god middag, det er det eneste riktige å gjøre på en dag som denne ♥

Love you all, fininger. Nyt kvelden, så sees vi igjen veldig snart!

Annonse