Annonse

EN HEKTISK HELG I BILDER

Og der var vi i gang med en ny uke… Jeg har jo egentlig ikke hatt helg, så denne mandagen kom litt brått på, men likevel er jeg full i energi og giret på å dele mye inspirasjon her inne. Det er 5. november, og det betyr at jeg sakte men sikkert kan begynne å ønske julen velkommen. I år gir jeg (som dere vet) pokker i om jeg går i gang før 1. desember, haha, så nå håper jeg at dere er skikkelig giret på juleinnlegg her på bloggen. Jeg har mange innlegg i tankene, men kom gjerne med ønsker om det er noe spesielt dere ønsker å lese om – både når det gjelder jul, men også hvis det er noe annet dere gjerne kunne tenke dere mer av.

I dag tenkte jeg å dele noen snapshots fra en hektisk helg i Stavanger. Det var jo duket for hårmesse, og jeg var booket inn for å være konferansier. I tillegg holdt jeg et foredrag på lørdagen, og tema var sosiale medier og hvordan de påvirker oss på godt og vondt. Ellers var jeg mye opp og ned på scenen for å presentere det ene spektakulære hårshowet etter det andre, og for å prate litt om de ulike standsene man kunne besøke under messen. En annerledes jobb, med andre ord – men gjett om jeg koste meg. Det er ikke hver dag man kan få hårinspo på såpass nært hold, og at frisøryrket er imponerende, inspirerende og kreativt, er det i hvert fall ingen tvil om.

Nå skal vi fortsette der vi slapp på fredag – vi ble nemlig ikke ferdig med alle gjøremålene som egentlig skulle vært gjort før helgen, så nå må vi sette inn 6. gir, og komme i mål.

Ønsker deg en vidunderlig mandag – håper den behandler deg bra ♥

Annonse