Annonse

EN HELT NY START

Wuuuuhuuuuuu og velkommen ♥

Herregud, folkens.. Velkommen til min splitter nye blogg, i en splitter ny innpakking. Dette her blir så sjukt bra, og jeg gleder meg så enormt til denne nye reisen vi nå skal legge ut på.

Nå er www.styleconnection.blogg.no historie, og heretter vil www.styleconnection.no være the place to be. Nettbutikken vil dere finne på www.shop.styleconnection.no, så det blir litt nytt å venne seg til nå i starten. Jeg håper dette funker for dere, og at dere er like giret som meg.

Jeg har gledet meg sånn til å fortelle dere den store nyheten om at jeg nå går over til Stylista, og jeg lover at bloggen bare blir bedre og bedre fra nå av. Her på Stylista er kommentarfeltet også diggere enn på blogg.no, så jeg kan fremover ha en mye tettere dialog med dere. Dette er noe jeg alltid har savnet, men nå kan vi altså snakke sammen direkte i kommentarfeltet. Hjelpes så deilig!

IdaBjorvik_DetNye_Kristin-5683-Edit
/
/Foto: Ida Bjørvik

Nei, dere…

Jeg er så giret jeg nå!

La oss bare rope høyt hurra for denne fantastiske endringen, og glede oss over en ny og spennende epoke. Håper dere er like begeistret som meg.

LOVE YOU ALL ♥

Annonse