Annonse

EN HELT PERSONLIG JULEGAVE

Annonse: CEWE Japan Photo

Altså, dere aner ikke hvor lenge og intenst jeg har drømt om å få CEWE FOTOBOK som samarbeidspartner. Når sant skal sies jobber jeg bare med drømmepartnere, men CEWE? Åhåj – gjett om de har stått helt i toppen på ønskelisten min! For hva er vel hyggeligere enn en fotobok? Enten som gave til noen man er glad i, eller til seg selv?

Jeg tar hundrevis av bilder i uken – på ferie kan jeg komme opp i nærmere tusen stk. avhengig av hvor lang ferien er. Og selv om jeg som blogger alltid har et bildearkiv jeg kan scrolle meg gjennom når jeg trenger et lite tilbakeblikk, eller når jeg ønsker å mimre, så er det ikke det samme som fysiske bilder! Høydepunktet back in the days, var jo da mormor dro til fotobutikken for å fremkalle de mage filmrullene som hadde blitt fylt opp i løpet av en ferie, en helt alminnelig uke, eller rundt juletider. Gleden var så stor da hun kom hjem med en pose full av album, og jeg husker at jeg kunne sitte og bla meg gjennom bildene om og om igjen… Sånn kunne jeg sitte i flere timer! Jeg elsket å se på bilder, og det gjør jeg fortsatt.

Så… Gledeshylet kunne nok blitt hørt helt øverst på Løkka da jeg fikk klarsignalet til å lage en fotobok. Halleluja, tenkte jeg – mine bønner har blitt hørt, haha! Jeg var ikke treig med å sette de vakreste bildene fra roadtrippen vår i USA inn designmalen, og på 1-2-3 var fotoboken klar…

OMG! Denne boken er så fin… Jeg var litt nervøs for at kvaliteten på bildene kanskje ikke var bra nok, men heldigvis sa programvaren tydelig ifra at det ikke var noe å bekymre seg for. Dessuten har man jo 100% fornøydgaranti! Fotoboken er så himla fin at jeg blir rørt når jeg blar i den, og dette blir definitivt den aller fineste gaven fra meg til Dennis (og til meg selv) haha. Dette er rett og slett en gave til husholdningen, og jeg gleder meg til at alle som kommer på besøk, kan bla i den mens jeg disker opp med kakao…

Håper dere kan kjenne begeistringen min gjennom teksten, for jeg er så giret at jeg rister her jeg sitter og skriver. For en GENIAL julegave! Enten om det er til en god venninne – med bilder fra den siste tiden sammen eller en ferie, eller for eksempel som gave til besteforeldre med bilder av småunger og familieliv.

Alle blir glad for en slik fotobok – noe annet ville overrasket meg fullstendig, og siden CEWE Japan Photo er så snille – og siden vi leker litt julenisser i dag, har jeg gleden av å gi dere 15% rabatt på en fotobok, ved å oppgi rabattkoden: CFBKG

Bestill en helt personlig julegave HER!

OMG! Se på det coveret, da!? *Hjerter i øynene*

Jeg bestilte kvadratisk bok med tykt, matt fotopapir. Resultatet ble en rålekker coffee table book, som kommer til å ta seg lekkert ut på bordet i stuen. Jeg elsker den! Og jeg elsker å kunne bla i en inspirerende bok som bringer fram så ufattelig mange fine minner ♥

Rabattkoden: CFBKG gir deg 15% avslag i pris!

Sjekk ut både Instastory (@kristingjelsvik) og Snapchat (@styleconnection) i løpet av dagen for å se hvordan jeg reagerte da jeg åpnet pakken! Snakker vi begeistring på høyt nivå eller? Hjelpes så giret jeg var, haha!

Okei… Da har dere i hvert fall fått enda et hyggelig julegavetips fra meg – dette er en personlig julegave med mening, som mottakeren kommer til å bli skikkelig glad for ♥ Jeg lover!

Jeg har akkurat satt på en klesvask, og nå sitter vi i julestuen og spiser en god frokost mens The Holiday snurrer på TV’n. Åh – dette er faktisk en av de aller fineste julefilmene ♥

Annonse