Annonse

EN HELT SPESIELL JUL

Det er definitivt ingen tvil om at julen blir ekstra spesiell når man har barn… Det var det flere som fortalte meg da jeg gikk gravid, og nå skjønner jeg hva de mente. Det blir riktignok enda mer spesielt når Falk faktisk forstår hva som foregår, men likevel… Det er magisk å ha en liten på armen mens julemusikken strømmer ut av høyttalerne, og de levende lysene skaper en deilig stemning.

Jeg har allerede fortalt at julen på mange måter ikke har stått helt til forventningene, da jeg i år la listen ekstra høyt, men det gjør faktisk ingenting. Det motiverer meg bare til å gjøre det enda bedre neste år, og heller starte litt tidligere med forberedelsene. Det handler jo i grunn bare om struktur – noe jeg per dags dato er forferdelig dårlig på, men så er jo også dette mitt største mål for det nye året – å bli mer strukturert. Struktur er ekstra viktig når man har barn, så jeg kjenner at jeg er skikkelig klar for endring. Jeg skal bli så strukturert og organisert atte hjelp… I hvert fall litt mer enn nå!

På tross av at jeg ikke har følt at julen ble akkurat som forventet, har den jo samtidig vært innmari deilig. For i julen har man lov til å gire ned, og loffe rund i julepysjamas og koseklær dagen lang. Ikke at det ikke er lov ellers, men det er jo noe ekstra koselig med myke klesplagg reinsdyr på, eller andre julete detaljer. Neste år må jeg nok gå til innkjøp av matchende julepysjer til alle tre, haha. Kanskje det til og med blir et julekort ut av det? Vi får se…

Åh, denne boken! En av de beste gavene Falk fikk i år, som vekker deilige minner for ho mor. Petter Kanin var en stor hit da jeg var liten ♥

Lesestund foran peisen ♥

F for Falk ♥

Oss to for alltid ♥

Verdens skjønneste lille «fottelott» ♥

Tenk at det snart er over… Er vi virkelig klare for å vinke farvel til julen? Mens én del av meg er megaklar for et nytt år og blanke ark, er jeg på en annen side ikke helt klar for å gi slipp på julen riktig enda… Men da er det jo godt at det faktisk er noen dager igjen. Og så skal vi jo også tross alt feire nyttår, som også er et stort høydepunkt før vi lukker 2019-kapittelet for godt. Jeg gleder meg ♥

Ønsker dere alle en vidunderlig fredagskveld… Nyt og legg beina på bordet!

Juleklem i fleng

Annonse