Annonse

EN HERLIG SAMLING…

OMG!

Nå har den store dagen kommet, og jeg sitter i skrivende stund oppe hos Katinka for å få litt hjelp til hår og sminke. Jeg har jo null skills når det kommer til den slags, så da er det kjekt å få litt hjelp, sånn at jeg kan føle meg litt ekstra fresh i kveld. 

Dere skal få se både bilder av hår og antrekk litt senere, men først tenkte jeg å vise dere mummikoppsamlingen min, som veldig mange av dere har hatt lyst til å se. Jeg elsker disse koppene. De er så ufattelig herlige, og i tillegg gjør de seg så fint i det gule vitrineskapet i stuen. Det er jo også litt ekstra stas å servere kaffe i slike happy kopper som det her, og jeg har lyst på absolutt alle de ulike variantene som finnes i denne serien. Per dags dato har jeg 10 av disse koppene… Hvor mange ulike typer finnes der egentlig? Noen som vet? 

Nå må vi gjøre oss ferdig her, så da sees vi litt senere, fine venner! 

Nyt dagen så lenge – det er jo fredag for pokker ♥

SMASK

Annonse