EN KOFFERT FULL AV FROKOSTFAVORITTEN!

Annonse: AXA

//Lokal tid: 08.23

Haha, jeg kunne ikke gjøre annet enn å le skikkelig høyt da jeg åpnet kofferten vår med det samme vi ankom USA, og oppdaget at ett av rommene var oversvømt av granola, som hadde blitt med meg hele veien fra Norge. Jeg er nok kanskje litt rar som tar med meg min egen frokost, men av erfaring vet jeg at hotellfrokost i USA som regel er lite å skryte av. Pannekaker, egg og bacon er jo ikke noe verken Dennis eller jeg spiser til frokost, og selv om jeg elsker både Subway og bagels, er dette noe jeg går lei av etter tre dager.

AXA sin granola har vært redningen på denne turen – dere vet jo hvor fan jeg er av den, og da spesielt granola-blandingen med jordbær og solbær. Hjelpes så god den er! Den minner meg om barndommen og morfar sitt hjemmelagde solbærsyltetøy. Og det syltetøyet? Det var seriøst verdens beste syltetøy.

Så her har dere meg, altså… I loungen på hotellet, hvor jeg sitter og gumler i meg min egen frokostblanding. Rutinert, ass! Dette er seriøst det smarteste jeg har gjort. Å ta med seg en eller to pakker med granola fra AXA betyr at man uansett omstendigheter er sikret en god og sunn frokost. Det eneste som trengs er havre- eller mandelmelk, som passer perfekt sammen med denne granolaen.

Jeg har nevnt tidligere at blandingen også passer ypperlig som topping på en smoothie bowls, for vår del blir det dessverre litt vanskelig å mekke smoothies uten riktig utstyr, haha, men sånn ellers er det i grunn bare fantasien som setter grenser for hva AXA Granola Simply Great kan nytes sammen med.

Dette var altså et lite tips fra meg, så da vet du hva du skal pakke med deg neste gang du skal ut på reise, hehe. Hva er forresten din favorittfrokost? Det er så spennende å høre hva dere starter dagen med – enten om det er hjemme eller når dere er på reise.

Vi har akkurat stått opp, og nå jobber kaffemaskinen ved siden av meg på spreng for at jeg skal få i meg dagens første kaffekopp. Når vi har fått summet oss litt, skal vi ta fatt på en ny og spennende dag – denne gangen i San Diego.

Håper dere har det fint ♥