EN LITEN HJERTEKNUSER

Nå har jeg nettopp scrollet meg gjennom over 400 bilder… Kameraet gikk varmt i går, for å si det sånn, og det er kanskje ikke så rart ettersom det var navnefest for denne sjarmøren her. Har dere sett noe så knus bedårende? Altså… Hjertet mitt smelter. Det smilehullet! Herregud! Det har han som dere ser etter sin nydelige mamma, og denne lille familien på tre er bare en så fantastisk trio. Av disse foreldrene kan barnefamilier hente masse inspirasjon – en mer chill, engasjer og omtenksom familie skal man lete lenge etter. Og som en av de skjønne fadderne til Liam sier; «Chille foreldre får chille barn» – og det er er familien Verner Winson er soleklart bevis på.

I går var det som nevnt navnefest for lilla Liam – en feiring vi selvfølgelig ikke ville gå glipp av. Vi koste oss glugg fra begynnelse til slutt, og det var så kjekt å se både Betty, Stig og Liam, men også hennes vidunderlige familie. Vi går jo way back, Betty og jeg, og jeg føler meg jo nesten som en del av familien. Gode klemmer fra hennes foreldre og bestemødre gjorde godt langt inn i hjertekroken, og så var det jo så kjekt å se alle hennes venninner i Danmark, som jeg har hatt gleden av å både feste og feire med helt siden Betty flyttet. Tiden flyr! Det er vel allerede 13 år siden Betty flyttet til Danmark, men vi klarte å holde så god kontakt at avstanden aldri ble en utfordring ♥ Jeg er å glad for at vi begynte i samme klasse på Bergen Yrkesskole (som den het den gangen) , og selv om vi ikke digget hverandre i starten, tok det ikke lange tiden før det var ekte kjærlighet.

For en deilig dag ♥ Slike stunder som dette betyr så ubeskrivelig mye!

Jeg har ligget og duppet på såffan i hele dag, og bare vært helt i slaraffenmodus. Joggebukse og dult på hodet et stikkordene, og nå skal jeg spise litt før jeg sover litt til. Jeg er så trøtt, haha, men gjør vel meg selv ikke akkurat en tjeneste ved å sove gjennom hele dagen, haha. Jaja, det er så digg å sove, så det får bare være.

Har dere hatt en fin dag, skjønninger?