EN LITEN SNEAK PEEK

Jeg må innrømme at jeg ble skikkelig stresset i går, da flere av dere «tipset» meg om at jeg kanskje hadde fått pollenallergi. Pollenallergi?? Nei takk! Det er jo sommerhalvårets kjipeste lidelse, og jeg føler så vanvittig med alle dere som nesten ikke kan gå utenfor døren før både nese og øyne renner. Jeg trodde ikke dette var noe man plutselig kunne få, men noe man var født med… Der tok jeg jaggu feil. Nå tror jeg riktignok ikke at jeg har fått pollenallergi, men at jeg har fått en mild influensa. I går kveld fikk jeg feber og følte meg skikkelig dritt, men etter en mange timer under dynen føler jeg meg nå et par hakk bedre.

Det kjipeste er at jeg fortsatt ikke kjenner smaken av det jeg drikker og spiser, og det er så ufattelig kjedelig. I dag skal vi spise en skikkelig digg middag, i tillegg til å kose oss med smågodt og masse potetgull, så om noen har noen tips til hvordan man får smaken tilbake, tar jeg disse imot med stor takk. Nesespray ser ikke ut til å funke, og jeg er desperat, haha. Godtegrisen strikes again!

Dessuten nekter jeg å bli syk nå som våren endelig har kommet til Oslo, så min taktikk er i grunn bare å nekte å være syk, haha. Jeg nekter, fortsetter som før, og bare tvinger meg selv til å tro at alt er ved sine fulle fem. Kanonbra taktikk, spør du meg, haha. Vi får se hvor lenge den holder!

Vi holder forresten på å spille inn en video veldig mange av dere har etterlyst, nemlig en innkjøpsvideo hvor vi viser hva som ble med hjem fra Tokyo. Det er mange som er giret på å se hva vi shoppet, og vi gleder oss til å vise frem våre nye innkjøp. I dette innlegget får dere en bitteliten smakebit, men i videoen som kommer ut på kanalen vår i løpet av ettermiddagen, får dere se alt i detalj.

At det var noe helt annet å shoppe i Tokyo enn her i Norge, er det i hvert fall ingen tvil om. Og det beste av alt var alle de fantastiske vintage-butikkene! Vi er begge noen suckers for vintage, og vi gleder oss til å vise dere mer ♥

Nyt denne deilige søndagen så lenge, så sees vi snart!

Suss og klem