Annonse

EN LITEN SVIPPTUR TIL KRISTIANSAND

Jeg kommer aldri til å glemme vårt aller første møte… Vi skal helt tilbake til 2012, og jeg hadde akkurat begynt å jobbe i samme firma som Belinda. Da kontoret lå en biltur unna hovedstaden – og siden jeg hadde bil, var det helt naturlig at jeg plukket opp Belinda på vei til min første dag på officen. Og med det samme hun hoppet inn i passasjersetet, merket vi det begge to – dette her var fulltreffer! Bare på den halvtimen vi satt i bilen, rakk vi å bli skikkelig glade i hverandre, og det tok ikke lange tiden før vi utvekslet de mørkeste hemmeligheter og sjukeste historier. Det er få ting som føles så godt, som når man møter noen man får en så vanvittig god kjemi med. Et vennskap for livet dannes liksom på 1-2-3, og helt siden denne dagen i den sølvgrå Toyota Yarisen, har vi begge visst at vårt vennskap aldri vil ta slutt.

Både Belinda og jeg er veldig opptatte på hver vår kant – vi har mye å henge fingrene i, og mye som skal gjøres. I tillegg bor vi i ulike byer, som naturligvis gjør at det har blitt litt utfordrende å henge sammen i hverdagen. Heldigvis har ikke sporadisk kontakt noe å si – vi er like gode venner, og vårt bånd er like sterkt som det alltid har vært. Og når vi først møtes? Vel… Da føles det som om at vi har vært sammen hver dag i flere år, noe som gjør meg så lykkelig. Belinda gir meg så mye – hun inspirerer og motiverer, og er sånn generelt sett et forbanna bra menneske! Alle burde hatt en Belinda i livet sitt!

Det har blitt altfor lenge siden forrige hang out, så i går kastet jeg meg i bilen, og satte kursen nedover mot Kristiansand! Der ventet skjønnheten sjæl, og en lunsjdate på Spiren – en av de herligste (og selvfølgelig veganske) caféene i Norge.

Vi hadde så mye å ta igjen, og klarte vel i grunn ikke å gjøre oss ferdig med ett samtaleemne, før vi hoppet over på neste, haha. Som Belinda sa så fint, så ble det nesten som å lese opp overskriftene i en avis, uten å klikke seg inn på selve saken. Vi rakk så vidt å touche borti de ulike høydepunktene før vi sporet helt av, så neste gang får vi legge inn en ekstra dag. Minst! Haha. Før vi visste ordet av det var klokken elleve på kvelden – tiden flyr i godt lag, si! Jeg var så giret i går… Giret og høy på livet! En slik dag med B, var akkurat det jeg trengte nå!

Forresten… SnikkSnakk. Husker dere? Livets, mandagens, og hele universets høydepunkt? Hahah! Det går ikke en  dag uten at vi tenker på SnikkSnakk, og innholdet vi produserte for så mange som fem år siden. Og det kuleste er jo at det fortsatt – i 2018 – er folk som spør etter SnikSnakk, og som lurer på om det blir noe comeback… Tja… Comeback, dere! Hvor kult hadde ikke det vært, hæ?

      

For en deilig torsdag! Enda deiligere er det å vite at det ikke blir lenge til neste gang vi sees igjen ♥

By the way… Belinda og Kristina har startet podcast, og den er så bra!! Disse to er så ekte og fantastiske, og det er rett og slett en fryd å høre på hva de har å si. Gjør deg selv en tjeneste, og lytt til podden deres ASAP. Dere finner den HER!

Det er freeedaaaag! Jeg kjørte tilbake til Oslo i dag morges, regnet høljer ned, men fy søren så fint livet er akkurat i dag. Litt regn har vi bare godt av – og så er det jo det perfekte inneværet! Fredag = innekos, god mat og serier. I hvert fall her hos oss ♥ Nyt dagen, fininger!

Annonse