Annonse

EN LYSERE TID I MØTE

Kjære venner, riktig godt nytt år!

Tenke seg til… Nå har vi omsider entret 2021, som forhåpentligvis blir litt bedre enn 2020. Pandemien herjer fremdeles, men det er likevel noe inspirerende over det at vi har jobbet oss igjennom 10 måneder med karantener og lockdown, for da kan det vel ikke være så fryktelig lenge til vi får livet slik vi liker det best tilbake?

2020 var nok mitt kjipeste blogg-år noen sinne, og selv om jeg hadde store ambisjoner og intensjoner om å levere, klarte jeg ikke innfri eller leve opp til forventningene. Jeg har vært så skuffet over meg selv, men har måtte innse at det ikke nytter å gå rundt og kjefte på meg selv, og heller se litt lenger frem i tid, og legge opp en plan jeg vet at jeg klarer å gjennomføre. 2021 er året hvor jeg skal gønne på her inne og på de andre kanalene mine forøvrig, men bloggen har blitt fullstendig neglisjert, og blir et fokusområde fremover.

Mange sier at bloggen er død, men jeg elsker blogg, og kommer ikke til å gi meg. Det er et deilig sted hvor jeg kan dele litt mer enn jeg gjør andre steder, og i tillegg er det en perfekt plattform når jeg har mye på hjertet. Jeg er jo kjent for å ha sterke meninger om ulike temaer, og selv om jeg har vært litt stillere i det siste enn ellers, betyr det ikke at jeg ikke engasjerer meg. Det er så mye jeg vil ta tak i, men ikke halvveis. Det er store temaer som krever mye av meg, og jeg er så klar! Jeg håper jeg skal klare å inspirere, engasjere og kanskje til og med provosere litt i 2021.

I oktober pratet jeg litt om hvordan blogg var før vs. nå, og etterlyste litt hjelp fra dere fine venner. Jeg spurte dere om dere satt pris på de daglige oppdateringene, selv om det bare var bilde av en kaffekopp og en mac, og overraskende mange av dere svarte faktisk at slike simple innlegg, var ganske så trivelige og inspirerende. Jeg har jo vært redd for å dele for lite når jeg først har oppdatert denne stakkars bloggen, så det var veldig oppløftende å høre at det enkle ofte er det beste. Det gir meg i hvert fall masse motivasjon til tiden fremover. Er dere giret på mer interiørsnakk her inne også, kanskje? Jeg har jo stadig et nytt prosjekt på lur her hjemme, og det er jo skikkelig stas om dere liker å bli med på moroa.

Apropos interiørsnakk… Jeg er jo litt rar, og i overkant giret på forandning her hjemme. Forandring fryder – det er det ingen tvil om, og jeg er ivrig når det kommer til maling for å gjøre store endringer med et lite grep. Det er helt utrolig hvor mye farger på veggene har å si, og i løpet av de to siste dagene har jeg forvandlet stue/spisestue i hovedetasjen.

Jeg malte en kontrastvegg i fargen «Oslo» for en tid tilbake. Dette er en ganske mørk blå, som jeg falt pladask for. Etter noen måneder med denne fargen har jeg derimot følt at den har vært for mørk, og det var utvilsomt en god idé å gjøre rommet lysere. Fargen jeg nå har valgt til både vegg og skjenk er nå «natural blue» fra Jotun, og jeg elsker den! Skjenken kjøpte jeg brukt på Finn.no i fjor, og den er så vakker. Malte den i «Oslo» samtidig som veggen, og gjorde det samme denne gangen. Hele rommet virker større, de spreke fargene kommer bedre frem, og det føles skikkelig deilig å tilbringe tid her nå! Dette føles så riktig, så får vi se hvor lenge det varer denne gangen, hehe. Hele rommet i sin helhet skal dere få se senere, men dere får en liten smakebit her..

Et nytt år betyr en fresh start, og en fresh start er friske blomster og planter! Vi tok derfor turen bort på Hageland Skoger for å fylle bilen opp med skjønne grønne, og det var sårt tiltrengt nå etter julen. Nå skal grønne planter dominere huset, på plasser hvor de får mye lys, slik at jeg vet at de overlever vinteren, hehe.

2020, ass! Jeg vet at jeg klager mye over året vi nå har tatt farvel med, men fy søren så mye fint vi opplevde på tross av Covid. Og det var jo i 2020 vi overtok drømmehuset, så jeg har egentlig ikke lov til å klage! Men guri som jeg savner det sosiale. Og klemmene! Klemmene er det jeg savner aller mest. Gleder meg ihjel til å klemme på alt som kan krype og gå etter covid har takket for seg, hehe.

Ønsker dere en vidunderlig kveld! Ser frem til å titte innom her igjen, og kom gjerne med ønsker til blogginnhold ♥

Kjærleik i fleng

Annonse