EN MAGISK DAG MED FAMILIEN

Reklame: Den nydelige kjolen er en gave fra Høst & Vår

For en deilig dag vi hadde i går… Vi har jo tydeligvis flyttet ut på landet, og vi elsker det. At grønn eng, åker, dyr og et vakkert landskap bare er et steinkast unna, gjør godt for både kropp og sjel!

Etter tips fra dere, tok jeg for noen uker siden, turen bort på Hageland Skoger. Jeg hadde vært på Hageland Åssiden på jakt etter Thuja, men altså… Hageland Skoger? OMG! Her snakker vi plante- og blomsterparadis, og det finnes ikke et vakrere hageland i hele landet… Det er jeg sikker på! Det var også på denne lille ferden at jeg innså hvor kort vei det er til «landet» , og jeg skjønte for alvor at vi hadde valgt det perfekte stedet for Falk å vokse opp ♥

I går tok jeg Falk og Dennis med meg hit på en liten familiedag i det nydelige været. Først og fremst for å hilse på de skjønne geitene og for være ute i det fine været, men også fordi jeg bare mååååtte ha litt flere grønne planter, HE HE! Man kan jo aldri få for mye, ikke sant? I dag tenkte jeg å dele et lite bildedryss med dere fra denne nydelige dagen… Det er jo på høy tid med litt nye bilder her på bloggen!

Kjolen min finner dere her! Den er så latterlig fin ♥

Hageland Skoger, ass… Jeg tror vi må gifte oss her, jeg!? Drit i Ibiza, haha. Hageland er jo den PERFEKTE location!

Håper dere har det fint, vakre venner. Nå skal jeg suse av sted til en TV-innspilling, så da blir det guttas day of fun her hjemme. Skrives snart ♥