Annonse

EN MAGISK DAG

Gledelig jul, fininger. Hurra for 1. juledag – den chilleste og deiligste dagen i hele året. Da Fokus og jeg var på tur i morges, var det helt stille der ute. Det var ikke et menneske å se, ei heller en lyd å høre bortsett fra min egen pust, og Fokus sin tripping på asfalten. På tidspunkt som det her føler man seg rett og slett helt alene i denne verden, og noen ganger føles det faktisk innmari godt.

Etter morgenturen stupte jeg tilbake i seng, og vi ble liggende til halv ett. Jeg kan ikke huske sist vi sov så lenge, men det er tydelig at vi begge hadde behov for en lang og god natts søvn, etter en svært hektisk desember. Nå er batteriene fulladet, og planen for dagen er rett og slett å bare nyte hverandres selskap og pleie kjærleiken. Nå er det oss-tid, og det er så ufattelig fint!

I år ble det en noe annerledes julaften for min del… Første gang uten mamma, og første gang i Stavanger. Selv om jeg var litt trist over å ikke skulle feire med mamma, visste jeg at dette kom til å bli helt magisk, og der hadde jeg helt rett. Magisk ble det, så til de grader!

Det var rett og slett helt vidunderlig å tilbringe julaften med min fantastiske svigerfamilie, og vi koste oss glugg ihjel fra vi entret det julepyntete og vakre huset, til vi dro tilbake til hotellet like over midnatt. Min kjære svigermor er virkelig noe for seg selv… I tillegg til å være den råeste dama som finnes, er hun også den mest omteksomme, og tror dere ikke at hun hadde fikset nøttestek til meg, laget av den flinke vegankokken, Mari Hult?!?

«Mommo» mekket vegansk saus, og vips, så hadde jeg en tallerken foran meg med så mye god vegansk mat atte hjelp. Jeg er så takknemlig – det der var ufattelig fint gjort! Til dessert fikk jeg frisk frukt og vegansk is, og attpåtil fikk jeg servert vegansk konfekt utover kvelden. Altså!! Jeg ble rett og slett blown away…

IMG_1722

IMG_1677

IMG_1703

IMG_1675

IMG_1672

IMG_1688

IMG_1723

IMG_1705-3

IMG_1685

IMG_1684

IMG_1691-2

IMG_1676

Etter en nydelig middag var det tid for gavene, og det morsomste som dukket opp under treet, var definitivt den gigantiske oppblåsbare enhjørningen fra svigers. Hahaha, SE så begeistret jeg er da!? Jeg trodde jeg skulle dø av latter da jeg satt meg oppi den, og denne her blir fast inventar i bassenget i Spania. Mon tro Jon blir like happy over et basseng fylt opp av freshe pool floats som meg, HE HE – det får tiden vise!

IMG_1730

Nei, dere… Det ble en annerledes julaften for min del, men guri land så fin. Plutselig får Dennis og jeg kids, så da var det jo faktisk like så greit å begynne på en annenhver-ordning allerede nå. Jeg gleder meg allerede til en ny jul på Hundvåg sammen med den beste svigerfamilien en kan ønske seg!

Hadde dere en fin dag i går, skjønninger? ♥

Annonse