Annonse

EN MAGISK REISE GÅR MOT SLUTTEN!

God morgen, verdens beste lesere ♥

Jeg er helt rørt av alle de fine kommentarene på forrige innlegg – dere er så skjønne og støttende, og jeg føler virkelig at dere heier på StyleConnection og jobben jeg gjør, sånn på ekte. Jeg får virkelig inntrykk av at dere er glad på mine vegne, og hyller det jeg driver med – det er så godt.. Tusen takk! Jeg setter så enormt stor pris på dere, og denne begeistringen jeg har for dere skal jeg få bedre frem i en video litt senere i dag, men først..

Først er det på tide å nevne at det i dag er duket for sesongfinale av Bloggerne.. En magisk reise går mot slutten, og det er så himla trist. Tenk at sesongen er over allerede! Jeg er så glad for at jeg har fått lov til å være med på dette.. Fått lov til å skravle til et kamera, ytre mine meninger, og samtidig sett helt jævlig ut på lansdekkende TV, haha.. Har dere registrert at jeg gjennom både sesong tre og fire, har sett ut som en dass? Med håret til alle kanter og sminke på halv tolv? LOL.. Akkurat sånn det skal være, eller hva? Litt av sjarmen, synes nå jeg, hehe.. 

Takk for at dere har vært med på reisen, og sittet klistret til skjermen hver torsdag kveld ♥

Kveldens episode kommer til å bli helt vill, og dere får se en fly forbanna Dennis bli dratt med på poledancing! Jeg ler høyt av tanken på oss begge to i full sving rundt stangen, og dette her vil dere ikke gå glipp av. Dennis gikk all in, og var hundre ganger flinkere enn meg.. Hvis ikke det er helt rått, så vet ikke jeg, haha!

Så.. Tune in på TV2 Bliss i dag klokken 21.30, for å få med dere den aller siste episoden av verdens deiligste serie; Bloggerne ♥

Hva synes dere om denne sesongen av Bloggerne? Håper dere på flere sesonger fremover? 

SMASK

Annonse