EN NY BESETTELSE…

Vel, grønne planter har vel alltid vært høyt ønsket her i heimen, men nå har jeg jo en BFF nede i Kristiansand som er planteguri #1, og som inspirerer så til de grader. Hvis dere trenger plante-inspo må dere sjekke ut @belindajakobsen ASAP. Ingen gjør eller kan planter som henne.

Anyways… Nytt år – nye planter. I alle potter – i alle kriker og kroker. Og i år skal jeg ha så mye grønne planter her hjemme, at man får følelsen av å bo i et lite drivhus. Eller kanskje det blir litt mye, men dere skjønner greien. Planter overalt, haha!

Og hva må plantene ha, for å være så lykkelige som mulig? De må ha kjærlighet og plantenæring. Og den plantenæringen finner man bl.a på min favorittbutikk i livet, Plantasjen. Den er økologisk, og blandes enkelt ut i vann, og hvis du skal være ekstra snill med plantene dine, sprayer du plantenæringen direkte på bladene.

   

At noe så enkelt som planter kan få meg i godt humør! Belinda stråler jo om dagen – hun stråler jo egentlig alltid – men kanskje plantene gir henne en ekstra gnist og glød? Planter, ass! Planter, planter og atter planter. Har jeg nevnt ordet, planter? Nå ble ordet bare rart. Like rart som vaffel, når man gjentar det flere ganger, haha.

Okei… Back to planting og pleie! Og tusen takk for all herlig respons på dagens innslag på God Morgen Norge! Dere er best! Nyt kvelden ♥