Annonse

EN NY DAG…

God morgen, fine lesere…

Nå sitter jeg med morgenkaffen og leser kommentarene på forrige innlegg… Dere kommer med mange fine ord til meg som jeg setter pris på, men husk at det aldri var min intensjon å henge ut noen… Dere vet hvor fantastisk mye bra jeg har hatt å si om han, og det er mye dere ikke vet. Jeg har skrevet minimalt om hele situasjonen og hva som faktisk ligger bak, og jeg kommer heller ikke til å forklare dypere. Bilder sier dog mer enn tusen ord, og disse er allerede så offentlig som de kan bli. Dessverre… Det sier seg selv at jeg ikke kan sitte her, helt stille, når slike bilder dukker opp i flere titalls kommentarfelt, meldinger på facebook og til og med på mail. Jeg kan selvfølgelig ikke late som at alt er helt ok, ignorere det, la være å gi mine kommentarer, og samtidig fremstå som en naiv idiot uten bakkekontakt. Innlegget jeg skrev i går er dypt, og går mer på selve følelsene man sitter med når noen som står deg nært lyver for deg. Dette kan være alt fra venner og familie, til kjæresten, og en følelse de aller fleste av oss har opplevd en eller annen gang i livet. Jeg er en ærlig sjel og en åpen blogger, og har behov for å få følelsene mine ned på papiret… Flere av dere sier faktisk at det var godt å se at også jeg, som tydeligvis fremstår i overkant positiv til tider, også kan ha en dårlig dag. Og sånn er det faktisk. Dårlige dager har vi alle sammen, og det er viktig å gi seg selv lov til å være deppa. Samtidig er det viktig å prøve å komme seg opp igjen på hesteryggen så fort som mulig, og ikke la de negative tankene ta overhånd for de positive.

I dag er det mandag, og jeg har fri, så nå skal hunden og jeg ut på en lang tur… Herlig! Det er faktisk noe kurerende med en tur i skog og mark når humøret ikke er helt på topp…
Ha en fin mandag så lenge, søtiser!

Klem i fleng

Annonse