Annonse

EN NY INTERESSE FOR NOE JEG EGENTLIG HATER

Fredag, freedaaag, freeeedaaaag ♥

Jeg skal straks sette kursen mot Drammen for et møte, og sitter nå på kjøkkenet og prøver å våkne med en ekstra sterk kaffekopp. Uansett hvor tidlig jeg legger meg er det å stå opp på denne tiden av året, ekstremt utfordrende. Det er iskaldt og guffent, og alt man vil er å bli liggende under den varme dynen, haha. Jeg er nok ikke alene om å ha litt problemer med å stå opp om dagen, men nå sitter jeg i hvert fall her, og er klar for å ta fatt på denne fin-fine fredagen!

I dag ønsker jeg å dele denne videoen under her. Dennis er jo i full gang med gaming på YouTube-kanalen vår, og jeg er faktisk skikkelig stolt av det han har fått til så langt. FIFA er jo noe jeg overhodet ikke interesserer meg for, men den fine mannen min er jo så hysterisk morsom, at jeg faktisk finner disse snuttene underholdende. Jeg har faktisk fått en ny interesse for noe jeg egentlig hater, og det er ganske sjukt. FIFA, liksom… Tenk at jeg synes det har blitt gøy å følge med på, haha!

Både Dennis og jeg blir overlykkelige om dere subscriber på kanalen vår HER, og på søndag er vi tilbake med våre faste søndags-challenge. Det er bare til å glede seg ♥

Alright, nå må jeg løpe. Vi sees igjen om litt, og dere? I dag åpner jeg sjappa først klokken 13.00. Sees vi?

Nyt dagen så lenge, vakre venner. I love you all ♥

Annonse