EN NY INTERESSE…

Etter syv år sammen med dere, tror jeg de aller fleste vet at jeg ikke trives så himla godt på kjøkkenet. Dere vet også at jeg ikke kan skryte på meg solide kokkeskills, men hvem skulle trodd at jeg plutselig har fått en interesse for matlaging?

Ok, dette kan snu fort, men det er noe med dette veganske fokuset som har gjort noe med meg. Jeg har altså fått en ny interesse for mat, og nå har jeg akkurat laget vegansk pølsegrateng – med hvit saus laget fra bunnen, for pokker, haha! Can you believe it?

Sånn… Nok veganprat for i dag, så skal jeg heller komme tilbake med oppskrift i morgen.

På vei til butikken i dag, fikk jeg min kjære mann til å knipse noen outfitbilder, og selvom det var litt grått og trist i dag, var det ekstremt deilig at det faktisk var mildt nok til å ta i bruk denimjakken. Nå er det snart vår, altså. Hjelpes så deilig det skal bli!

IMG_4514

IMG_4524

IMG_4518

IMG_4509

IMG_4470

IMG_4520

IMG_4513

IMG_4507

IMG_4492

IMG_4483

Strikk – funnet i skapet til Dennis // Denimjakke fra Bershka // Retro sneakers fra Fila // Leggings fra StyleConnection (kommer i sommer) // Ringer fra Urban Outfitters/marked på Ibiza

Om ikke lenge skal Dennis på kino med en kompis, og da tenker jeg å svippe en liten tur utover til mamma og Jon. Alltid kjekt å tilbringe litt kvalitetstid med den fine familien min ♥

Hva står på planen i kveld, skjønne venner?