Annonse

EN NY START?

I dag kan jeg ønske dere en fin TORSDAG – hurraaa!

Det er jaggu ikke lett å holde styr på disse dagene, og som nevnt prøvde jeg liksom å boikotte hele gårsdagen da trening var oppført i almanakken.. Trening, liksom. Jeg driver ikke med den slags, og da klokken nærmet seg 19 i går prøvde jeg å gjøre et siste tappert forsøk for å få Stine på bedre tanker i form av en SMS.

«Du? Sjukt godt forslag.. Vi tar en runde rundt Birkelunden, og så setter vi oss på Aku Aku og bestiller den beste og største drinken de har. Det er tross alt lillelørdag«. I et lite øyeblikk der trodde jeg faktisk at forslaget mitt skulle få gjennomslag, på tross av at den runden rundt Birkelunden tar deg ca. 7 minutter, men svaret som tikket inn var alt annet enn det jeg hadde håpet på..

«Haha! Jeg går om fem, er ferdig skiftet og klar. Husk ID«. Faen.. Da var det bare til å grave frem treningstøyet, og heldigvis hadde jeg fått tilsendt litt fargerikt Kari Traa stasj fra Lilia i romjulen, så takk til henne for at jeg hadde noe å slenge på meg i går.

Og så.. Så var det på tide å melde seg inn, for neida.. Det var ikke snakk om en prøvetime det her. Stine passet nemlig på at jeg signet et medlemsskap for et helt år, så jaddaaa! Nå er det ingen vei tilbake.. Så dere misnøyen min på Snapchat i går da jeg stod med grønne poser på beina og SATS-kort i hånden?? Hahahaha, da var jeg ikke mye fornøyd skal jeg fortelle dere. 

Vi hoppet inn i joggeskoene og gikk løs på diverse øvelser, og de nærmere to timene vi var der fløy forbi. Det var et helvete på jord, men som dere sa – herregud så deilig etterpå.. Når man er ferdig med de forbanna øvelsene som ikke er så altfor ille å utføre når man er to personer som pusher hverandre, og siden jeg var så happy etterpå tok jeg søren meg Stine i hånden på at jeg skal bli med på trening to ganger i uken. Baaah! En investering i egen helse sa du? Det ligger vel noe der, for som sagt.. Trening fører jo bare positive ting med seg så lenge man ikke blir en sånn psyko treningsfanatiker som KUN tenker på trim og kosthold. 

I dag er jeg støl, skikkelig støl, og trappen er min verste fiende.. Utfall + trapp = not cool, så vi får se hvor lenge jeg kommer til å være bevegelseshemmet, haha! 

Nei, dere.. Det var virkelig på høy tid å bevege seg litt, i hvert fall hvis jeg har lyst til å være litt mer fast i fisken når sommeren sniker seg innpå oss. Jeg spiser jo som en hest og har lagt på meg en god del i det siste, og problemområdene er ansiket og selvfølgelig magen. Hahaha, den bollemagen altså! Her forleden da Dennis og jeg skulle legge oss og jeg var på vei til å krype inntil han, sa han «hehe, hva var det, Kristin?«, «vet du, Dennis?? Det var magen min som klasket inn i ryggen din, har du et problem med det eller?«.. Mæææhæhæhæhæhæhæææ.. Vi brøt ut i latter begge to, og akkurat i det øyeblikket skjønte jeg at det var på tide å begynne å bevege seg litt. Hahahaa, jeg dør av latter!

Vi får se da, SATS.. Hvordan dette forholdet utvikler seg videre, jeg håper vi skal bli gode venner etterhvert!

Tenk hvis jeg klarer å bli litt «bitt av basillen» da? For som en av dere skrev i går, kan jeg klare det, da kan søren meg ALLE klare det, og det er sikkert som banken. Haha! Nyt torsdagen, vakre venner.. I morgen er det søren meg helg ♥

SMASK

 

Annonse