Annonse

EN PERFEKT FRIDAG

Falk har fått på seg pysjen, og ligger nå ved siden av meg i sofaen. Han virker ganske så happy etter den lange trilleturen i dag – trilling er vel noe av det diggeste for sånne små, eller hva? Jeg kan tenke med at de sover ekstra godt i frisk luft – han sov i hvert fall gjennom hele trilleturen, som til og med inkluderte en utendørs lunsj, samt min aller første alkoholholdige øl. Woohooo – endelig en smakfull Kronenbourg Blanc. Mums!

Det har med andre ord vært en skikkelig fin 1. mai. Mai, ass… Og alle de deilige fridagene ♥ Jeg har jo enda ikke innsett at jeg kan ta fri med god samvittighet, så disse offisielle fridagene gjør godt. Det gir meg liksom en ekstra ro når resten av landet står litt stille, men jeg må jo snart forstå at jeg kan la jobben ligge uten å få en dårlig følelse. Jeg fødte for 17 dager siden, for pokker, men likevel føler jeg at jeg må sette på alarmen hver morgen bare sånn for sikkerhets skyld. Det er vel bare fortsatt såpass nytt og så mye å vende seg til – I’m getting there…

Men åh – så sjukt hyggelig å komme seg litt ut av huset med hele familien… Dennis, Falk og undertegnede ute på nye eventyr ♥ Grünerløkka er og blir vår favorittbydel her i hovedstaden, og ingen ting er kjekkere enn å tusle rundt i hyggelige og kjente omgivelser.

Det ble selvfølgelig en liten tur innom Yummy Heaven også. Jeg klarer ikke kontrollere meg når jeg er i nærheten av dette goderiparadiset, så etter kveldens taco skal vi hoppe ned i den altfor store godteposen som ble med oss hjem, haha. Kanskje dere har et godt filmtips til oss? Ingen fridag uten film og smågodt!

Håper dere alle har hatt en nydelig dag ♥

Annonse