Annonse

EN SÅNN TYPE FREDAGSKVELD

Nå lader jeg opp til en fredagskveld i garasjen, med litt peiskos, hvitvin og bok… Vi er nemlig godt i gang med å få orden i garasjen med tilhørende bod én gang for alle, og nå begynner vi faktisk å se lys i enden av tunnelen. Det har tatt laaang tid å komme i orden her hjemme, men nå ser det ut til at vi blir ferdige i løpet av helgen. Timene på kvelden når Falk sover, må utnyttes til det fulle, men før vi bretter opp ermene, måtte jeg bare ha en liten time out med jazz i øret og skikkelig kosestemning. Det er jo tross alt fredag!

Den peisen vår tok jeg virkelig for gitt da vi flyttet inn i februar. Jeg tenkte liksom ikke så mye over at den i det hele tatt eksisterte, men nå i høst har den blitt det elementet i huset jeg liker best. Det finnes jo ikke noe koseligere, og vi fyrer i peisen både på morgenkvisten og på kvelden, så sant vi ikke parkerer rumpene våre i sofaen nede. Jeg gleder meg til julemiddagen med peis i bakgrunnen, for å si det mildt… Åååh, peis og jul er liksom to ting som hører sammen!

Om du er som meg og liker smoot jazz, så anbefaler jeg Stan Getz og Paul Desmond… Når jeg ber google om å spille en av dem, er jeg garantert den ene magiske låten etter den andre. Dette er definitivt jazz på sitt beste, og akkurat passe slow sånn at det ikke blir masete å høre på. Litt saksofon akkompagnert med hvitvin på en fredagskveld kan liksom ikke bli feil!

Da gjenstår det for meg å nyte siste rest før det skal ryddes til den store gullmedalje! Måtte dere alle få en vidunderlig fredagskveld, fine venner! Jeg liker dere ♥

Annonse