EN SKIKKELIG KOSELIG LØRDAG

Jeg hadde en liten forventing om at det å stå på Vestkanttorvet ville bli en hyggelig opplevelse, men at det var koselig, hadde jeg ikke sett for meg. Å stå her ga meg så mye – nye impulser, gode samtaler med ukjente mennesker, en rykende varm kopp kaffe, brede smil og masse rart og fint å hvile øynene på. Bruktmarkeder er noe av det kjekkeste jeg vet, og Vestkanttorvet er uten tvil byens koseligste og triveligste bruktmarked.

Vi var på plass like før klokken 8, og da var det bare til å slå opp bord og stativer, og sette frem alt det morsomme som skjulte seg i eskene. Det ble et fargebonanza uten like, og jeg tror nok at vi hadde den mest fargerike boden på Vetskanttorvet, haha. Solen tittet frem like etter klokken 12, og da begynte det å bli både godt og varmt. Enda flere folk strømmet til torget – mine fine venninner inkludert, og jaggu fikk vi solgt unna litt også. Både klær og ting fikk nye eiere, og det var rett og slett en fryd å tilbringe lørdagen her.

Dette frister til gjentagelse – herregud så koselig dette var! Kanskje når vi kommer litt nærmere sommeren? Jeg gleder meg allerede!

Nå blir det sen frokost ute i solen. Deretter suser jeg utover til mamma og Jon for å tilbringe søndagen der, mens Dennis inviterer til fotballsøndag her hjemme. Når Arsenal spiller kamp er det bare til å komme seg ut av huset, haha.

Nyt dagen, fininger ♥