Annonse

EN SMAK AV SOMMER

Annonselenke: Lagerhaus

Av en eller annen merkelig grunn nappet jeg med meg en boks med jordbær fra butikken, da vi gjorde unna helgehandelen. Jordbær er noe jeg aldri pleier å kjøpe, men på torsdag fikk jeg tydeligvis cravings på bær. Bærene har ligget i kjøleskapet siden – jeg glemte rett og slett at de ble med meg hjem, og det ble jeg skikkelig glad for i dag. Plutselig var det både tomt for chips og smågodt, og på søndagskvelden er det jo ikke noe som er mer riktig, enn å ha noe skikkelig godt å kose seg med.

Så… Dere kan tro jeg ble happy da jeg i sted fant både jordbær, noen skikkelig crispy og søte druer, og plantebasert fløte i kjøleskapet. Ding, ding, ding! I skuffen gjemte sukkeret seg, og vipps, så hadde jeg alle ingrediensene til å schmekke sammen en kombo som vekker deilige barndomsminner. Fløte og bær med masse sukker på toppen? Ja takk! Blåbær i stedet for druer hadde naturligvis vært mer riktig, men druer gjorde susen. Nam! Dette var digg!

Skåler fra Lagerhaus her

Det tok ikke lange tiden før skålen var tom – dette var så yummy! Og jeg ble faktisk litt overrasket over at plantebasert fløte kunne smake så likt fløte. Bare enda bedre! Jeg bruker jo dette vanligvis i matlaging, og bruker den sjelden rett ut av boksen, hvis dere skjønner. Men guri land – det blir definitivt flere skåler med bær, fløte og sukker fremover.

Det er nok ikke nødvendig med verken liste over ingredienser eller fremgangsmåte – dette er jo ganske så selvsagt, men vi kliner til likevel…

Du trenger: 

Friske bær etter eget ønske. (Druer fungerer også utmerket)  1 lite beger plantebasert fløte  Sukker

Dette gjør du: 

1. Skjær opp bærene i passende biter, og legg dem i en skål.

2. Hell fløte over bærene, og dryss et sjarmerende lag med sukker på toppen.

3. Server og nyt!

Jeg har parkert rumpen i sofaen, og har ingen planer om å forlate denne før leggetid, haha. Hadde jeg bare hatt enda flere bær, så hadde denne kvelden vært komplett!

Har dere hatt en fin søndag, skjønninger?

Annonse