Annonse

EN SPENNENDE ÅR

//I samarbeid med Sunsilk

Heia mine fine ♥

Jeg sitter her ute hos mamsen, og tenkte nå å annonsere vinneren av Sunsilk Minerals’ Supergirl-konkurranse. Denne husker dere, ikke sant?

Tenk at det nesten er et helt år siden jeg annonserte denne for første gang, og gjennom året som har gått, har flotte jenter sendt inn utallige bilder av sin Supergirl. Vinneren av hovedpremien er kåret – GRATULERER så masse til @carinaborge! Du har vunnet et gavekort til en verdi av hele 10.000 kroner fra Nelly. HURRAAA! Jeg elsker dette bildet av vinneren med sin Supergirl – herlig, ikke sant?

@Carinaborge

Apropos Supergirl… Jeg sitter ute hos min Supergirl i skrivende stund – kan dere gjette hvem jeg snakker om?

Jadda, jeg snakker selvfølgelig om den fine mammaen min. Min flotte, sterke, motiverende og positive mamma. Som alltid smiler fra øre til øre når jeg runder hjørnet i stuen, og som alltid backer meg uansett hvilke sprø påfunn jeg har på lur. Som alltid får meg til å smile, som alltid gjør meg glad, som alltid er der for meg, og som alltid lytter. Jeg er så heldig som har henne!

Kjære mamma, kjære Supergirl ♥ Når jeg tenker på deg, blir jeg så uendelig stolt.. Stolt over å være din datter, og beundret over at du faktisk på tross av en alvorlig sykdom, alltid er så optimistisk og positiv. Så sterk, glad, sprudlende og morsom. Du har alltid et smil på lur, og selvom smertene kan være uutholdelig, lar du dem aldri ødelegge dagen din. Du er en fighter og en sann inspirasjon, og ditt smittende humør og fantastiske innstilling til livet, er ubeskrivelig inspirerende og beundringsverdig.

Jeg må ofte klype meg selv i armen.. Har jeg virkelig kapret verdens beste mamma? Det er nesten for godt til å være sant, og jeg priser meg selv lykkelig og ekstremt heldig, som har en sånn fantastisk mor. Det er nemlig langt fra en selvfølge, og du har vært alt jeg har hatt behov for gjennom hele livet.

Da jeg vokste opp var det jo bare oss to, men vi trengte ingen andre. Vi var bestevenner, du og jeg.. Det er vi fortsatt, og det beste jeg visste som liten, var å være med deg.. Du var min favoritt lekekamerat og min favoritt rundt middagsbordet. Jeg savnet deg med det samme jeg gikk på skolen, og den ene gangen i året hvor du var på julebord, savnet jeg deg så voldsomt at jeg tok ut alle klærene dine fra klesskapet, for så å tulle meg inn i dem og gråte meg ihjel, helt til jeg sovnet i mormors armer. Haha, det er jo litt komisk, men det sier jo litt om hvor viktig du var for meg. Du var min favorittperson, og det er du fortsatt. Takk for at du er du!

571707-9-1443175527223-2

Nei, dere… Det har virkelig vært et spennende år med Sunsilk Minerals. Jeg har vært en stolt ambassadør dette året, og jeg håper dere har kost dere like mye med mine hår-oppdateringer, som jeg har kost meg med å lage dem. Sunsilk Minerals er faktisk livet – heldigvis har jeg så mye sjampo og balsam både hjemme og i sjappen, at jeg har nok til neste år også, haha.

Produktene er med hånden på hjertet helt vidunderlige, de dufter himmelsk, og i tillegg ser de ufattelig freshe ut – gotta love it!

PicMonkey Image-18

Nå skal jeg hygge og skravle litt mer med min Supergirl her ute på Snarøya, så da vil jeg bare ønske dere alle en fantatsisk fin kveld. Hvem er forresten deres Supergirl? Noen som ønsker å dele noen ord om denne personen her i kommentarfeltet? I så fall ønsker jeg å dele ut en Sunsilk Goodiebag til en verdi av 500,- til både deg og din Supergirl. Jeg trekker én tilfeldig vinner på onsdag, og vinneren annonseres på min Facebookside.

Masse kjærleik ♥

Annonse