EN TING JEG KUNNE ØNSKE JEG VAR GOD TIL!

Nå sitter jeg på flyplassen… Flyet til Oslo går om en halv time, og jeg er skikkelig trist! Disse tre dagene gikk virkelig altfor fort, og jeg føler rett og slett på en sorg etter å ha vinket farvel til Belinda! Hun betyr ubeskrivelig mye for meg, og disse dagene sammen har gjort så hinsides godt for sjelen. Hun gjør meg rett og slett lykkelig langt inn i hjertekroken ♥ Sukk! Jeg nekter at det skal bli lenge til neste gang vi sees, og gleder meg allerede…

Tenk at det allerede er dag 11 i 40 Days Challenge… Startet vi ikke akkurat? Det virker i grunn bare som et vagt minne da jeg satt i sofaen i Spania, og kicket i gang denne lille utfordringen. Spania virker jo allerede som en hel evighet siden… Stopp tiden, sier jeg bare! Alright… Dag 13 – en ting jeg skulle ønske jeg var god til…

Det er i grunn mye jeg skulle ønske jeg var god til, som f.eks. å danse, synge, male, være ryddigere, være mer strukturert, og ikke minst – være god i f.eks. sport. Eller sjakk! Tenk så gøy å være skikkelig god i sjakk… Det hadde også vært innafor å være god i matte, haha – det har nemlig aldri vært min sterke side! Men hvis det er én ting jeg virkelig kunne ønske jeg var god til – og som jeg faktisk hadde alle forutsetninger for å faktisk kunne bli god til – så er det å spille piano!

Tenk at jeg vokste opp i samme hus som mormor, som var en av de beste i hele Bergen til å spille piano! Og tenk at jeg aldri så noe poeng i å lære!? Jeg syntes piano var litt teit da jeg var yngre, og jeg angrer den dag i dag på at jeg aldri lot mormor lære meg å spille. Hun var fenomenal, og hennes vakre pianospill er noe jeg alltid kommer til å savne! Det var så lytt i huset vårt, og hver eneste ettermiddag hørte jeg henne spille de vakreste sanger. At jeg ikke utnyttet den fantastiske anledningen til å lære meg dette instrumentet er rett og slett en skam – jeg hadde jo faktisk tilgang på byens beste pianolærer 24 timer i døgnet!

Piano… Åh så inderlig jeg kunne ønske at jeg var god til å spille piano! Å kunne «Lisa gikk til skolen» er ikke akkurat noe å skryte av, men hvem vet… Kanskje det ikke er for sent?

Hva med deg? Er det noe du kunne ønske du var god til?

Suss og klem