Annonse

EN UFORBEHOLDEN UNNSKYLDNING

I to episoder av podden vår har vi nå klart å rote det til, og vi forstår at dere er sinte. Tilliten vår har blitt svekket, og det med god grunn. Vi har sagt ting som har vært under enhver kritikk, og for dette ønsker vi å gi en en uforbeholden unnskyldning.

Jeg skal gjøre alt som står i min makt for å vinne tilbake tilliten deres. Jeg har sviktet, jeg har såret, og jeg forstår så innmari godt at dere reagerer og kritiserer. Og det er jeg så glad for. Det viser bare hvor riktig fokus dere har, og hvor gode forbilder dere er. For vi er jo alle påvirkere. Man påvirker venner, søsken, kolleger, barna sine, eller foreldre. Vi påvirker dem rundt oss, og dere påvirker også meg. Jeg er så takknemlig for pekefinger, berettiget kritikk og kjeft.

Kampen mot kroppspress er ikke noe jeg kjemper fra tid til annen. Dette er min store hjertesak – noe jeg virkelig brenner for og bruker tid på – og det har jeg gjort i flere år. Jeg har ingen planer om å gi meg med det. Dette er så ubeskrivelig viktig, og jeg skal gjøre alt som står i min makt for å prøve å gjøre internett til et litt bedre sted, og for at så mange som mulig som ikke føler seg bra nok som de er, faktisk skal føle at de er nettopp det… Bra nok! Herregud, jeg har jo skrevet en bok om dette, tross alt… Og da skjønner jeg at uttalelser jeg har hatt den siste tiden, krasjer fullstendig med budskapet jeg brenner for.

Fremover ønsker jeg å holde fokus på saken, og selv om jeg har køddet det til i det siste, så skal jeg ta ansvar. Jeg håper dere vil gi meg en ny sjanse ♥

Annonse