Annonse

EN UMULIG OPPGAVE!

Happy Saturday 

På TV’n snurrer foppalkamp, Dennis sitter fremoverlent og brøler, klapper og heller i seg øl, og jeg sitter ved siden av mens jeg blir tvunget til å bli med på galskapen. «OKEI, Kristin?! Se da.. SEE! Ser du? Hallo!? SE!! Du må klappe litt, kom igjen, klapp, rop HEIA! ME STÅR HØYT, GUTTAR».. Eh, jadda.. Hva forventer han, egentlig? At jeg skal engasjere meg like mye som han? HAHA! Det er rett og slett en umulig oppgave, så jeg tror jeg fokuserer på å få ut dette blogginnlegget i stedet.. 

Tidligere i dag hygget vi rundt på Løkka i det fine, kalde været, og målet var å henge opp en rosa hengelås på kjærlighetsbroen. Hvor herlig er det ikke at vi har en sånn bro her på Løkka, hæ? Det henger ikke på langt nær så mange hengelåser her som man kan se i f.eks. Paris, men det er uansett superkoselig å se at det blir flere og flere for hver gang man tusler forbi. På vår lås skrev vi K + D, i tillegg til dagens dato, så nå får vi se hvor lenge disse låsene får lov til å henge. 

I dag tullet jeg meg inn i skjerf, en stor strikkegenser, og verdens kuleste skater skirt, og dette antrekket ble det jaggu noen bilder av. Det var jo på tide med en aldri så liten outfit-post!

Galaxy Skater Skirt fra StyleConnection HER // Boots fra Dr.Martens // Strikk fra H&M // Lue fra Carhartt HER // Bomberjakke fra TopShop // Armbånd fra StyleConnection/H&M // Strømpebukse fra Pretty Polly

Når fotballkampen er ferdig skal vi ut på date med Pay og Truls. Vi har reservert bord på en av de aller diggeste sushirestaurantene i Oslo, så dette her skal bli en helt vidunderlig kveld. Vi gleder oss max!

Hva skal dere i kveld, fininger? 

Annonse