Annonse

EN UTFORDRING?

Iskalde Corona og duften av grill – hallooo, sommer!

Vi har faktisk grillet hver eneste dag siden jeg kom hjem fra Hellas, og jeg har lurt litt på om det ville bli en utfordring å grille som veganer, siden vi som regel har slengt både koteletter, grillribbe og pølse på grillen. Det tok ikke lange tiden før jeg skjønte at grill-livet for veganere er noe å rope høyt hurra for, og det er på ingen måte kjedelig å grille grønnsaker.

Grillspyd med sopp, squash, paprika, rødløk og maisolbe, kombinert med byggryn- og middelhavssalat med bønner, pitabrød og hjemmelaget brun saus? Halleluja – dette er middagen sin det!

IMG_0515

IMG_0519

IMG_0455

IMG_0502

IMG_0415

IMG_0488

IMG_0482

IMG_0485

Vi er så innmari glade for den herlige uteplassen vår – herregud så deilig det er å ha en liten stue ute i det fri, selv om solen forsvinner i 17-draget. Når det er såpass varm som nå, er det jo faktisk bare deilig å kunne nyte middagen i skyggen!

Er det forresten noen av dere som har noen knallgode veganske grilltips dere ønsker å dele med meg? Fyr løs i kommentarfeltet – jeg tenker nemlig å lage et innlegg hvor jeg tipser om vegansk grillmat!

Alright… Back to work!

Love ya’ll ♥

Annonse