Annonse

EN VEGANSK NYHET OG LØRDAGSPIZZA

Annonse: Go’ Vegan

Jeg elsker produktene fra Go’ Vegan, og jeg er over meg av begeistring for at de nå slipper flere spennende nyheter. Osteblokken er et must i vårt kjøleskap… Det samme gjelder smøreosten som passer like bra som pålegg, som til toppingen på gulrotkaken. Mums!

Da jeg fikk vite at Go’ Vegan skulle lansere både «kjøttdeig» , burgere og attpåtil en skinke til frokostbordet, hoppet jeg i taket av glede. Jeg var så giret på å teste, og på lørdag var det tid for å smake på vegandeigen. Jeg hadde et stort ønske om å prøve å gjenskape pizzaen fra 90-tallet. En sånn pizza med kjøttdeig, tomatsaus, ost og løk, vet dere… Egentlig som langpanne, men på lørdag gikk vi for en rund variant. Osten boblet deilig i ovnen, og vegandeigen fikk virkelig kjørt seg i stekepannen. Resultatet? En smakfull, supergod pizza som gikk ned på høykant!

Du trenger:

1 pakke vegandeig fra Go’ Vegan • 1/3 osteblokk fra Go’ Vegan • 1 glass tomatpuré • 1 pakke Toro pizzasaus på pose med tomat og løk • 3 dl vann • En god klype pizzakrydder • Salt • Pepper • Gastromat • 1 gul løk • Pizzabunn. Kjøp ferdig eller lag den selv.

Dette gjør du:

1. Stek vegandeigen i litt vegansk smør i en panne. Hakk den opp med en stekespade. Grovhakk løk, og la den frese i pannen sammen med vegandeigen.

2. Rør inn Toro-pulveret, og tilsett 3 dl vann. Smak til med salt, pepper, gastromat, pizzakrydder, og/eller andre krydder du liker, og la det surre i noen gode minutter.

3. Smør et godt lag med tomatpuré utover ønsket pizzabunn. (Den blir aller best om du lager den selv/bruker pizzabunnen fra Toro. Den blir tjukk og luftig!) Riv osten på et rivjern.

4. Fordel vegandeigen utover pizzabunnen, dryss ost på toppen, og dryss litt ekstra pizzakrydder over osten før du slenger pizzaen i oven. Stekes i henhold til fremgangsmåten som tilhører den pizzabunnen du velger å bruke.

5. Serveres rykende varm! Nyt!

Jeg fant deigen på Meny på Skøyen, og foreløpig er det Meny, Kiwi og CC mat som har denne. Riktignok på frivillig listing, så hvis du ikke finner den i din butikk, kan du spørre etter den, så tar de den inn, hurra. Så da er min klare oppfordring; Spør! Jo flere som viser interesse for disse produktene, dess flere veganske nyheter vil vi se fremover ♥

Vi hadde gleden av å nyte pizzaen i vårt nye hus, og jeg må jo innrømme at det var ganske stas å lage mat på et splitter nytt, og stort kjøkken. Herlighet… Jeg hadde jo så mye plass atte hjelp, haha. Og gjett om jeg gleder meg til å lage mat her fremover. Guri land så mange deilige retter jeg skal lage fremover!

Flyttebilen kommer i dag klokken 12, så da er det vel bare til å brette opp ermene, og gjøre cribben helt klar. Det er fortsatt en del som gjenstår, men det skal nok gå fort når vi setter i gang. Men først – kaffe!

Lag deg en deilig start på uken ♥

Annonse