Annonse

EN VELDIG STOR DAG FOR MEG!

God morgen, verdens fineste lesere!

Dette er en veldig stor dag for meg.. I dag er nemlig StyleConnection 1 år, og det skal selvfølgelig feries! Jeg kan ikke tro at ett helt år har gått siden åpningsdagen av butikken min, og jeg husker fortsatt hvor høy puls jeg hadde på akkurat denne dagen i fjor. Vi var i Spania, og jeg fikk ikke sove natten før åpning. Allerede klokken syv på morgenkvisten satt jeg med macen på fanget for litt finjustering, og for å legge inn de siste bildene som manglet i butikken.

Jeg var så nervøs og stresset, men samtidig enormt stolt og ekstremt spent. Butikken skulle åpne klokken 12.00 og selvfølgelig gikk ikke åpningen like knirkefritt som jeg så inderlig hadde håpet på. På slaget 12.00 kollapset nemlig hele serveren, da det var så mange som tittet innom webshoppen samtidig, og da skal jeg love dere at pulsen steg enda høyere. Jeg har aldri vært så stresset noen gang tidligere, og da var det ekstra godt å ha både mamma, Jon og Dennis rundt meg.

Jon hadde kjøpt inn bobler for anledningen, og da butikken endelig begynte å fungere som den skulle, kunne jeg virkelig senke pulsen mens Jon spratt chamisen. FOR en dag! En drøm ble omsider til virkelighet, og jeg kunne endelig gi meg selv et solid skulderklapp, etter flere år med drømmer og intens jobbing!

Tenk det.. 1 år i dag! 

I dag feirer jeg 1-års dagen med hele 50% rabatt på absolutt ALLE varer, i 12 timer! Så da håper jeg at dette vil gjøre shoppingen enda litt hyggeligere!

Rabattkode: HAPPYBIRTHDAY 

Gratulerer med dagen, StyleConnection! Du har vært en stor glede og samtidig en pain in the ass. Et konstant stressmoment, men samtidig en vanvittig motivasjon. Året som har gått har ført så masse positivt med seg, og jeg kan ikke tro at jeg har hatt over 5000 kunder innom butikken, som tilsammen har klikket hjem over 11.000 styles. Det er sjukt mange pakker med StyleConnection-logo det, og det har vært en sann fornøyelse å drifte en butikk, hvor så mange herlige kunder har tatt turen innom.

Dere har delt bilder på Instagram og kommentert på blogg, og i tillegg har dere sendt utallige, herlige mailer til meg, hvor dere skryter hemningsløst av produktene mine. Jeg er evig takknemlig!! Jeg har mottatt både ris og ros, og dere har alle bidratt til at både dutikken og varene har blitt, og skal bli enda bedre. 

Tusen takk for en enorm støtte dette året, uten dere hadde dette aldri vært mulig!

Nyt dagen, skjønninger, så skravles vi litt senere i dag ♥ 

Annonse