EN VERDEN VENTER PÅ DEG…

Jeg er hjemme i Bergen, og har allerede fått mange gode klemmer av verdens beste mamma. Jeg elsker henne! Flyturen gikk veldig greit, og jeg satt med inspirerende musikk i ørene, en kopp halvdårlig kaffe og nistirret ned i kartet på siste siden i SAS flight magazine. Da jeg stirret ned i forskjellige kontinenter ble jeg skikkelig glad. Glad for å vite at det som lå foran meg bare er en flytur unna. Jeg kan reise hvor jeg vil i hele denne verden, hvis jeg bare går inn for det. Åååh så forbanna lyst jeg har til å gjøre akkurat det… Bare dra og kjenne at jeg lever! Jeg vil dra til bl.a Fiji, Seychellene, Madagascar, Zanzibar, Brasil, Cuba, Panama, Costa Rica, Belize, Singapore, Jamaica og Tokyo. Jeg vil dra over hele verden og komme tilbake til nitriste Norge med en bag full av minner. Minner jeg alltid kan se tilbake på med et smil om munnen og tenke; «Fy faen! Jeg har levd livet til det fulle». No regrets, just happiness…

The sky is the limit!