EN VERDIFULL TRADISJON

Hver eneste dag leser vi bok, og det er noe av det koseligste jeg vet. Jeg har selv vokst opp med en mamma som leste for meg hver eneste dag, og denne nydelige, verdifulle tradisjonen ønsker jeg å videreføre til Falk. Ikke bare et det koselig- det er også superviktig for språkutviklingen. Men selv om han enda ikke skjønner bæret, kan det å bli lest for som liten i følge forskning, har en merkbar og målbar effekt på hvordan barnets hjerne bearbeider historier og forbedrer språkforståelsen.

Han virker så avslappet når vi har disse lesestundene våre, og så veksler vi mellom bøker med en del tekst, pekebøker, knitrebøker og sånne ta-og-føle-på-bøker. Jeg håper han kommer til å like dette når han blir eldre, for disse stundene setter jeg så enormt stor pris på!

Ellers befinner vi oss i Bergen denne helgen for både jobb og kvalitetstid med venner. Dennis har barnefri og guttastemning på Løkka, så i dag skal Falk og jeg farte litt rundt her i Bergen. Vi skal møte Caroline og Trine til tidlig middag i 16-draget, men først i barnebursdag, hvor vi møter vi alle barna til de venninnene mine som har fått barn. Hallo, barnebonanza! Dette blir gøy ♥

Har dere en fin lørdag, fininger?