Annonse

EN VIKTIG PÅMINNELSE…

//Reklame for egen butikk

Hallaisen tirsdag, og hei til dere vakre, skjønne lesere ♥

Nå er det snart både morsdag og Valentines Day – sistnevnte er jo en dag jeg aldri har vært særlig begeistret for, men så må jeg innrømme at jeg har blitt mer romantisk med årene, og at jeg faktisk synes det er litt koselig med dager hvor man oppfordres til å sette litt ekstra pris på dem man er glad i.

Da jeg var noen år yngre, mente jeg at det var idiotisk at man måtte ha en egen dag for å innse at man burde både verdsette, og bruke litt mer tid på kjæresten eller en annen som står en nær, men ettersom årene har gått og jeg har blitt mer travel, er det faktsik behov for en liten påminnelse en gang i blant. Jeg er altfor lite flink til å stoppe opp og virkelig ta meg tid til å verdsette dem rundt meg, det gjelder både familie, venner og min kjære samboer. Jeg har et enormt forbedringspotensiale, og det har kanskje noen av dere også? Kanskje du som leser akkurat denne teksten er på jakt etter noen tips til hva du kan gjøre for en du er glad i, eller hva du eventuelt kan kjøpe?

Man trenger overhodet ikke bruke penger for å vise at du setter pris på enten mor, søster, venninne eller kjæreste, men noen ganger er det kjekt å gi bort noe fint, og slike fine ting har jeg her i butikken min, og på nettbutikken…

Her hos meg finnes nemlig alt fra supersøte kort og rålekre smykker og armbånd, til morsomme smågaver, neglelakker og stasj, som garantert vil falle i smak hos både mødre, kjærester, venninner og søstre.

Kanskje et Diamond Bracelet i sølv kan være noe? Med et kort med teksten You make my heart go Boom Boom Boom» ? Jeg vet i hvert fall hva jeg skal gi og til hvem, men det kan jeg ikke avsløre her på bloggen, hehe.

Sjekk ut LOVE-kategorien i nettbutikken, eller stikk innom meg her i butikken på Løkka – du finner garantert noe fint ♥ Og folkens? Siden jeg er i et happy love-modus om dagen, og siden jeg liker å være litt gavmild, får dere frem til søndag hele 30% rabatt på alle smykker, armbånd og ringer fra det norske designermerket By CRY!

Pssst… Smykkene finnes kun i et begrenset antall, så her gjelder det å være raskt ute før de forsvinner!

Nå skal jeg jobbe litt videre her borte, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig dag så lenge, så sees vi senere ♥

Annonse