Annonse

EN VOND PÅMINNELSE…

Jeg kan ikke tro at det allerede er fire måneder siden Fokus forlot oss – vår elskede lille, sjarmerende krabat som vi elsket så inderlig høyt. Vår firbente bestevenn som alltid var med oss i tykt og tynt, men som døde brått og uventet.

Det var den 21. mars vi opplevde alle hundeeieres verste mareritt, og jeg kjenner fortsatt klumpen i halsen og tårene som presser på, når jeg snakker om denne grusomme hendelsen vi ikke var forberedt på. Å løpe inn til veterinæren med en livløs Fokus i hendene, for så å sitte i nesten en time å vente og håpe på et mirakel var en stor påkjenning, og det var ekstremt vanskelig å innse at det var over. For å være ærlig har jeg i grunn fortrengt hele hendelsen – det skjedde så mye like etterpå, og jeg klarte fort å komme meg på beina igjen. Jeg var jo fullstendig knust, men når man har mye å gjøre, er det utrolig hvor mange tanker og følelser man klarer å stenge ute. Jeg har i perioden siden Fokus døde, tenkt at han kommer tilbake – at han bare er ute hos mamma og Jon eller hos en annen som bare skal passe han litt, men da SMS’en fra dyrelegen tikket inn – hvor det stod at urnen var klar til henting, gikk det virkelig opp for meg at han ikke er blant oss lenger.

SMS’en kom for over en uke siden, men jeg har ikke klart å ta stilling til det før i dag… I dag var altså dagen hvor vi hentet urnen med Fokus, og selv om det gjør ufattelig vondt, er det fint å «ha han hjemme igjen» , hvis man kan si det sånn. Noen vil nok tenke at jeg er en freak som ønsker å ha urnen stående fremme her hjemme, men jeg klarer bare ikke å grave den. Det er for tidlig enda, så inntil videre får vi heller bare være de litt skrullete folka som har en kremert hund på utstilling… Haff, det hele høres jo bare komisk ut – tragikomisk, men for oss som har og har hatt hund, så vet vi hvor innmari knyttet man blir, og hvor inn i satans vondt det gjør å miste de firbente vennene våre…

Nå skal jeg gråte en skvett, og deretter lage taco. Kvelden skal tilbringes i sofaen med den fine mannen min, og akkurat i dag kjenner jeg at den armkroken er ekstra god å ha ♥

Ønsker dere alle en nydelig kveld!

Annonse