Annonse

ENDA EN FAVORITT…


//Annonse

Hei og god morgen, fine venner ♥

Jeg går en latterlig spennende uke i møte, med butikkåpning på førstkommende torsdag. Herregud så spent jeg er, og ganske så stresset om jeg skal være helt ærlig. Det er fortsatt mye som skal på plass før åpning, og nå krysser jeg fingrene for at alt kommer til å gå på skinner. Er dere keen på å være med på åpningen? I så fall finner dere eventet HER.

Men okei, over til noe helt annet på ukens første dag, nemlig en ny favoritt i sminkevesken. Hver gang jeg skriver om sminke, føler jeg meg litt weird, haha. Jeg er jo ikke en sånn derre sminkeguri, og bruker ikke mer enn 10 minutter på å gjøre meg klar, men det er tre ting jeg trives godt med – en dasj solpudder, en knallgod mascara og en fresh farge på leppene. Sistnevnte er et must når jeg skal være litt ekstra fjong, og samlingen av leppestifter kan ikke bli for stor. lips-2 Nå har jeg til og med testet ut lipliner, og selv om jeg strevde litt med å påføre den uten å dra den utover i hele trynet, ble det endelige resultatet veldig flott, kombinert med den matchende leppestiften fra IsaDora – den nye favoritten min, faktisk.

Lip Desire Sculpting lipstick heter den, og har en deilig kremet konsistens. Jeg sliter med litt tørre lepper når høsten og vinteren melder sin ankomst, og da passer det perfekt at leppestiften gir fuktighet og i tillegg sitter godt – hurra.

Det finnes en farge for alle, da både liner og leppestift finnes i hele 10 ulike matchende nyanser; Sculpting Lipliner Waterproof og Lip Desire Sculpting Lipstick. Min favoritt er «Flashy Fuchsia» (siden sånne knæsjfarger er LIVET) som dere ser på det øverste bildet, men leppestiftene kommer også i flotte mørkere og lysere toner. Perfekt til høsten!

IMG_1039

IMG_1018

IMG_1053

IMG_1020

IMG_1038

IMG_1026

IMG_1016

På festen i helgen var det denne fargen som prydet leppene mine, og det kom tydelig frem dagen derpå, da jeg på en eller annen måte hadde klart å kline hele leppestriften utover min egen skjortekrage. Ikke spør meg hva som skjedde, men rosa er den, og jeg liker det, haha!

Nå sitter jeg med disse listene mine, og prøver å legge en knakande god plan for uken. I dag må jeg til Tønsberg for å hente et bar ting til sjappa, som knallrosa gavepapir, gavebånd og sånne butikk-ting som man selvfølgelig trenger når man åpner butikk, YAY! Bli med bak kulissene på Snapchat – i dag tar vi nemlig over snapchatten til Splaynorge, og vi kan garantere mye moro gjennom hele dagen!

Nyt mandagen så lenge, så snakkes vi veldig snart ♥

Annonse