ENDA EN NYHET FRA GO’VEGAN!

Annonse: Go’Vegan

Jeg blir som dere vet i ekstase når nye veganske godsaker treffer markedet, og helt siden jeg inngikk et samarbeid med deilige Go’Vegan, har jeg trippet av begeistring når jeg har blitt presentert for spennende nyheter. Produktene fra Go’Vegan er noen av mine soleklare veggis-favoritter, og denne «kjøttdeigen» er intet unntak! Den heter Minced, og passer perfekt til pastaen!

I en hektisk hverdag er det viktig å kunne lage digg mat på kort tid, og derfor er jeg så glad for alle de veganske erstatningsproduktene! Da går det enda kjappere å lage digg, sunn og yummy vegansk middag, og i går falt valget på Minced fra Go’Vegan, tomatsaus med grønnsaker på glass, pasta penne og hvitløksbrød. 12 minutter tok det, fra jeg gikk i gang til maten stod på bordet, og jubelen stod i taket da det smakte like mums som det så ut! Go’vegan slutter ikke å imponere!

Nam, nam, nam! Denne falt i smak hos oss alle sammen ♥ Nå gleder jeg meg ekstra mye til å teste de nye burgerne som jeg fant på Kiwi i dag, og som ligger og venter i kjøleskapet. Det får bli middagen i morgen, tenker jeg… Med masse digge grønnsaker og smakfullt tilbehør.

Har dere forresten smakt den nye sjokoladen til Go’Vegan? Jeg har hørt så mye bra om den, men enda ikke funnet den. I dag skal jeg ut på jakt etter den, og jeg gir meg ikke før jeg har den i handlekurven, hehe!