Annonse

ENDA ET ELEKTRISK EVENTYR

//Sponset reise

Mine fine, hallaisen ♥

Da var vi jaggu på tur igjen, og denne gangen går turen direkte til Las Vegas – vår soleklare favorittdestinasjon of all times.

Det som gjør denne turen litt ekstra spesiell og hyggelig, er at vi har tatt med oss brodern, og hele reisen er egentlig en eneste deilig jobbtur, i regi av Visit Las Vegas. Det var nok ikke så himla vanskelig for dem å finne noen norske YouTubere som kunne være interessert i å promotere Vegas, sånn siden vi er så innmari glad i destinasjonen allerede, haha. Her snakker vi et godt utgangspunkt samt troverdighet på topp, og denne gangen skal vi gjøre så mye ut av oppholdet som overhodet mulig. Vi har nemlig et fullt program, og gleder oss stort til å ta dere med på et elektrisk eventyr!

Unknown1

Unknown4

Reisefeberen er et faktum – vi sitter på flyplassen, det kribler i hele kroppen, og det er få følelser som er så deilig som denne. Og det beste er at vi satt inn støtet og shinet hele cribben i går, sånn at det blir ekstra godt å komme hjem igjen på søndag. Da er vi nok så utslitt atte hjelp, og hva er vel da bedre enn en nyvasket og ryddet leilighet?

Unknown5

Unknown2

Nå unner vi oss ei litta øl før avreise, det må da være lov? Sees snart, Vegas. Vi gleder oss stort til å se deg igjen. Folkens? Vi skrives med det samme vi har sjekket inn på hotellet. Åååååh, jeg gleder meg sånn!

Love you all ♥

Annonse