Annonse

ENDA ET HOTELL PÅ TOPPLISTEN

Guri land som vi har kost oss på denne turen… Det ble definitivt en perfekt «siste» tur, og vi har kost oss glugg. Vi har ikke rukket å gjøre en brøkdel av det som stod på planen, men det er faktisk helt greit. Det viktigste var å bare være, bare være oss, nyte hverandres selskap og ikke stresse rundt.

Det er mange som har spurt om jeg kan dele en liten London-guide med dere, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Eller… Det blir en liten Shoreditch-guide, for å si det sånn… Vi har ikke vært så mange andre steder denne gangen, men sånn blir det jo når man har alt man trenger og ønsker rett utenfor døren. Det jeg ønsker å dele med dere i første omgang er et glimrende hotell-tips! Jeg ser at det er mange som ønsker å høre mer om hotellet vi har bodd på disse dagene, og la meg bare si at vi at hotellet stod til forventingene.

De av dere som har fulgt meg lenge, vet at jeg bruker god tid på å lete frem det perfekte hotellet, før vi skal ut å reise. Jeg koser meg så innmari når jeg bruker god tid på å finne et trivelig sted å bo, som har resultert i flere fantastiske hotellopplevelser rundt om kring i verden. Noen ganger spiller det overhodet ingen rolle hvor vi bor, og vi sjekker mer enn gjerne inn på gamle moteller så lenge det er rent. Men akkurat på denne turen ønsket vi noe litt mer spesielt – noe litt eksklusivt, rett og slett, men som samtidig ikke kostet skjorten. Og akkurat en slik perle fant vi etter noen runder på internett.

Valget falt på Courthouse Hotel i Shoreditch – et fantastisk hotell med mange fasiliteter, som bl.a. basseng og bowling. Altså… Vi elsker jo bowling, haha, og det er ikke ofte vi kommer over et hotell hvor du kan spille bowling helt i fred. Dennis er og blir en basseng-elsker. Jeg er ikke like giret, men så likevel for meg at det ville være deilig med et avslappende bassengområde, sauna og komfortable liggestoler. Jeg måtte jo tenke litt annerledes denne gangen, og satse litt mer på komfort, haha. Det er ikke til å stike under stol at jeg blir litt sliten når kvelden melder sin ankomst, så da var det perfekt med et par timer ved og i bassenget, etter daten vår på fantastiske Sushi Samba!

Bare se på den flotte baren! Det er virkelig helt lekkert her…

Bowling & Chill

Gjett om jeg har hatt noen deilige morgenstunder her med macen og en kopp kaffe…

Preggo ved bassengkanten! Jeg har enda ikke blitt vandt til magen, haha!

It’s on!

Vårt nydelige rom, samt deler av bar-området. Dette hotellet har faktisk vært en politistasjon på 60-tallet, og ståldørene dere ser på bildene, er faktisk de originale dørene inn til cellene. I denne delen var nemlig fengselet. Spennende historie, og ikke minst helt rått at deler av politistasjonen er bevart.

Pool day 💦

Dennis står klar til å knuse meg i bowling! Han knuste meg med glans, for å si det mildt…

Lekre detaljer!

Bowlingsko… De blir liksom aldri kule uansett hvordan man vrir og vender på det, haha!

Råeste bowlingbanen jeg noen gang har sett!

Når jeg blir voksen og rik, skal jeg har bowlingbane i kjelleren!

Vakreste utsikten fra hotellrommet vårt!

Åhåj! Dette har vært så vidunderlig – fine hotellet! Denne gangen visste vi jo at vi ville komme til å tilbringe litt mer tid på hotellet enn ellers, og vi har kost oss så innmari her at vi nesten har glemt at det er utenfor hotellets vegger det faktisk skjer, haha.

Så… Da har dere i hvert fall et godt hotelltips om dere skal til London i nærmeste fremtid! Shoreditch er definitivt stedet å bo ♥

Nå setter vi kursen mot flyplassen, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig ettermiddag. Måtte den bli fin!

Annonse