ENDA ET INTERIØRPROSJEKT!

Meg og alle mine prosjekter… Jeg blir aldri ferdig, haha!

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg faktisk vurderer nye løsninger i ulike rom her hjemme, men det er ikke til å stikke under stol at det er svært ofte. Jeg er stadig interessert i å få mest mulig ut av liten plass, og man feiler gjerne flere ganger før man lander på den perfekte løsningen. Gangen vår har alltid vært en utfordring. Den er knøttliten, og det har vært svært lite plass til oppbevaring av både yttertøy, sko og annet tilbehør.

Og nå når vi blir tre, blir det å få litt ekstra plass i gangen ganske viktig. Her skal man inn med både bilstol, bag til vogn og baby, og da er det litt alright å faktisk ha gulvplass nok til å kunne sette fra seg med det samme man kommer inn døren, uten at det går ut over oppbevaringsplass. I fjor fikk jeg inn et skap i gangen som jeg da mente var en genial løsning for å få plass til flere jakker. Dette funket en stund, men jeg fant fort ut at skapet var for dypt, og at det stjal for mye gulvplass. Forrige uke fikk jeg solgt det på Finn, og jeg har siden skapet forsvant ut døren, prøvd å pønske ut en ny og mer praktisk løsning. Og jaggu – jeg tror vi har landet på noe som er midt i blinken.

Nå er det – som dere ser – bare kaos her hjemme, men jeg kjenner at jeg er supergiret på å få alt på plass! Jeg gleder meg til å montere de siste møblene som ble med hjem fra IKEA i går. Jaddaaa, jeg klarte å få Dennis med meg, haha! Han som hater IKEA mer enn noe annet, men nå kan jeg ikke bære tungt, og da har han ikke noe valg, hahaha! Dette skal jeg dra max utnyttelse av, ass!

Gangen kommer nå til å bli mye mer åpen, og det blir ikke fult så trangt om plassen når vi er flere som skal inn og ut samtidig. Og akkurat dette har jeg lengtet etter i flere måneder.

I tillegg synes jeg det er så fint om man kan få et litt hyggelig førsteinntrykk når man kommer inn døren, ved at man blir møtt av både planter og litt dekor, så nå skal jeg gjøre det skikkelig fint her ute, slik at både vi og dem som kommer på besøk til oss, får en god følelse i det man kommer inn døren! Jeg skal selvfølgelig vise dere det endelige resultatet…

Det er ikke bare-bare å skulle gå fra to til tre… Det er mye som må på plass og en god del ting som rett og slett må vike, men så er det jo til fordel for noen ekstremt sjarmerende ting som selvfølgelig er hjertelig velkommen. Det går sakte men sikkert fremover, så nå skal jeg bare kose meg med hele prosessen!

Håper dere har en nydelig onsdag, skjønne venner ♥