Annonse

ENDELIG BLACK FRIYAY!

//Reklame for egen sjappe

Hei igjen, skjønninger ♥

Black FriYAY sinker seg innpå, og om noen få strakser er det duket for den villeste shoppingdagen i året. Siden dere er så himla alright, tenkte jeg å kline til med noen elleville tilbud – så får det være en slags julegave fra meg til dere, hihi! Og siden jeg er en litt ekstra snill førjulsjulenisse i år, vil dere allerede få muligheten til å shoppe goodies til sterkt reduserte priser – HURRA!

Fra og med nå, og i totalt 24 timer, vil absolutt ALLE varer i nettbutikken være nedsatt med hele (hold fast), 50% rabatt. Hører dere? 50% rabatt! Det er ganske sjukt, ikke sant? Rabatten trekkes fra i kassen når dere registrerer rabattkoden: BLACKFRIYAY

Det vil også være supre tilbud i butikken i Thorvald Meyers Gate 85 i morgen også. Den samme rabatten gjelder for alle klær, i tillegg til at enkelte varer vil være nedsatt med opptil 80% rabatt. I morgen holder jeg åpent fra klokken 11.00 – 19.00, og dere er alle hjertelig velkommen til en superhyggelig handel.

Ps. Tilbudet gjelder ikke nyheter fra Skinny Dip, Mustard eller juletrepynt. 

BLACK FRIDAY

WUUUHUUU! Er dere giret?

Jeg har forøvrig kommet meg hjem fra alle dagens gjøremål, spist middag, kastet på meg den gule genseren, og sitter nå nedsunket i såffan. Det har vært en hektisk dag med masse på agendaen, og denne sofaen gjorde virkelig godt akkurat nå. Jeg er faktisk skikkelig sliten, men på en skikkelig deilig måte – denne dagen har jo vært helt vidunderlig og spennende!

Det er nemlig ikke hver dag man kan starte dagen med Solidaritetsungdom og Norsk Folkehjelp samt en spennende prisutdeling, etterfulgt av huddle, interessante diskusjoner og deretter full fres i sjappa. Dette har definitivt vært en torsdag utenom det vanlige. Det ble dog ingen pris på meg i dag – den gikk nemlig til en annen, og ikke minst verdig vinner, så det føles skikkelig bra likevel. Og bare det å være nominert til en såpass gjev pris som dette, er jo stort i seg selv!

Sees i morgen, vakre venner! Og folkens? Alle som inviterer vennene sine til mitt Black Friday-arrangement HER, blir med i trekningen av fem gavekort til en total verdi av 5000 kroner. JUUBIII!


Vil du nominere meg til Vixen Blog Awards? Klikk HER

Annonse