Annonse

ENDELIG EN NY FAVORITT

//Annonse

God morgen, vakringene mine ♥ Har dere en bra start på dagen?

Jeg sitter her på kjøkkenet og slurper i meg kaffe, mens jeg klapper i mine hender av begeistring – jeg skal nemlig om få strakser dele et hot tips med dere, og jeg er rett og slett så glad for at jeg omsider har kommet over en ny favoritt som faktisk gir det den lover. IsaDora

Å finne en awesome mascara er nemlig en ekstremt vanskelig oppgave. Flere av dem holder aldri det de lover, og uansett hvor mye ekstra lengde og volum de skal tilføye, ender man i altfor mange tilfeller opp med edderkoppvipper som har klistret seg sammen i to tjukke og kjipe vipper.

Jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har stått og bannet på badet over en nyinnkjøpt mascara, som er så langt i fra det jeg har forventet. Det var ikke før for fem år siden jeg virkelig fant mascaraen over alle mascaraer, men denne selges jo selvsagt bare på Sephora. Typisk, ikke sant? Gleden var derfor enorm, da jeg for ikke mange dagene siden testet den splitter nye mascaraen til IsaDora, nemlig Insane Volume Lash Styler. Halleluja!!!

Perfekte vipper i mine øyne, er voluminøse, lange og lekre, og slike vipper får man med den vidunderlige IsaDora-nyheten. Jeg er faktisk litt sjokkert over å ha funnet en ny favoritt, haha. SÅ vanskelig har det nemlig vært å finne en ny variant som dekker alle mine behov!

IMG_0149

Vi snakker faktisk løsvippeeffekt på høyt plan!

Det spesielle med børsten er designet… Den er nemlig delt opp i tre deler som består av en side med korte børstehår, en side med lengre hår og en halvmåneformet del som gir en maksimal dose mascara ved påføring. Et hot tips er å starte med den korte delen,  jobbe mascaraen på, og deretter fordele den videre utover med den lengre børstedelen.

Jeg føler meg bare så fresh med denne mascaraen på vippene. Den sitter i tillegg veldig lenge uten å sverte, og at den på toppen av det hele er testet av øyelege, er også noe å rope høyt HURRA for! Dette er et produkt jeg kan anbefale på det aller, aller sterkeste.

Og så er den rosa også, hehe… Rosa er jo LIVET!

IMG_0146

IMG_0139

Mascaraen er nå ute i butikk, for alle som er på jakt etter en ny favoritt som virkelig rammer inn blikket. YAY! Mer juicy info om min nye favorittmascara finner dere HER.

Ganske så fantastisk, ikke sant?

Nå blir det frokost før et møte i 11-draget – sees senere, skjønnheter!


IsaDora News – Meld deg på nyhetsbrevet HER for å få nyttige skjønnhetstips rett i innboksen din!

Annonse