Annonse

ENDELIG ER DE HER!

//Reklame for nyheter i sjappa

Folkens? Hva er det jeg vanligvis shopper mest av når jeg er på reise? Kule bursdagskort og kort generelt, sarru? Helt korrekt.

Her i Norge finnes det ikke i nærheten av så mange funky alternativer som i utlandet, og nå har omsider de fineste kortene i hele verden ankommet butikken. Sorry at det blir litt mye butikksnakk disse dager, men når det er såpass mange herlige nyheter som kommer inn, blir jeg jo liksom nødt til å informere dere der ute i vårt langstrakte land.

IMG_0216

«Get tipsy» , «Mr. & Mr.» , «This Deserves Champagne» , «Have a Totally Outrageous Birthday» , og «You’re so DOPE» , er bare noen av de herlige tekstene på de neonfargete og glitrende kortene, og disse her er virkelig hyggelig å gi bort til noen man er glad i. Jeg synes en fresht innpakket bursdagsgave er vel så viktig som et fresht kort, og kombinasjonen av de to = høy fem og tommel opp!

Disse herlighetene kom altså hele veien fra USA i dag, så nå vet dere hvor dere finner de kuleste kortene i Norge. Dere finner dem også i nettbutikken HER.

IMG_0239

IMG_0232

IMG_0221

IMG_0229

Det har vært fullt trøkk i butikken i dag, og kanonstemning. Jeg koser meg så mye her borte atte hjelp, og elsker, eeelsker, eeeeelsker å hilse på dere som kommer inn.

Nå lukker jeg snart dørene her borte, og så er det helg. Jeg vurderte å invitere mannen med meg ut på bowling og noen drinker, men jeg tror vi velger å tilbringe kvelden i såffan i stedet. Ikke feil det nå, merker jeg ♥

Hva skal dere i kveld, fininger?

Annonse