Annonse

ENDELIG ER DE HER!!!

Wæææææ!

Happy good, og fantastic fredag ♥ FOR en fredag! I går kveld fikk jeg omsider disse superdigge og oversizede toppene inn på lageret, og allerede i dag er de nesten utsolgt. Det er tydelig at dere elsker disse toppene like mye som meg, og heldigvis er flere størrelser på vei. 

Dette er den ultimate t-shirten! Den er så digg, og slækk, og fresh.. Og med en deilig utringing som faller lett nedover den ene skulderen om man har lyst til å vise litt hud. Jeg ELSKER disse to herlighetene, og jeg elsker de andre nyhetene som nå ligger i shoppen. Check it out ♥

 

Popcorn Tee HER // Brooklyn Tee HER

Steike så gøy det er når det du selv designer, viser seg å være like fresht i virkeligheten som i fantasien. Flere superdigge styles er på vei, bikinier og leggings er like rundt hjørnet, så nå er det snart enda mer hallelujastemning i butikken, wuuuuhuuuuu!!

Nå skal jeg levere flere styles til foto, nærmere bestemt en haug av freshe armbånd. Jeg får jo ikke nok, vet dere.. Her snakker vi et realt bracelet bonanza, men til våren og sommeren er det så vanvittig fresht å pynte håndleddene med freshe farger og lekne elementer. 

Sånn.. Nå ble jeg helt svett av meg selv, haha. Jeg er jo så ivrig og engasjert!

Nyt dagen så lenge, så sees vi veldig snart ♥

Annonse