Annonse

ENDELIG ER DEN HER

Annonse: Go’Vegan

2020, ass… Man kan si mye negativt om dette året her så langt – og det med god grunn. Men altså… Oppi all elendigheten har vi heldigvis kunne glede oss over nyheter på det plantebaserte markedet. Hver gang en vegansk nyhet slippes, blir jeg som et barn på julaften. Jeg elsker at det kommer så mange spennende ting i butikkhyllene, som gjør det å leve plantebasert enklere enn noen gang!

Pålegg kan ofte bli en utfordring for mange… Det har liksom ikke vært så fryktelig mye å velge mellom, og la oss bare si det sånn at altfor mange veganske oster ikke smaker spesielt digg, og er milevis unna den osten man har vokst opp med. Heldigvis har Go’Vegan sørget for en nydelig osteblokk som kan skjæres med ostehøvel for den ekte «ostete» følelsen, og i tillegg kommet med skinke, og nå den etterlengtede og magiske Go’Vegan Klemme! Jepp… Endelig har det kommet en smøreost på tube. Eller pose, faktisk. Som betyr 50% mindre emballasje, som også er en tommel opp av hensyn til miljø.

Go’Vegan Klemme har en deilig smak av bacon og tomat, og passer ypperlig på knekkebrød eller på brødskiven. For min del er den super å ha i kjøleskapet på dansesenteret, når jeg skal hive i meg en kjapp matbit mellom all dansingen. Den er også perfekt i tursekken eller i matpakken… Jeg digger den!

Klemmeosten er å finne hos Meny, Kiwi, Spar, Bunnpris, Joker, Rema 1000, Coop mega, Coop extra og Coop obs, men produktet er på frivillig listing, som betyr at butikkene har dem i sortimentet, men ikke nødvendigvis har tatt dem inn ennå. Derfor er det supert om dere etterspør produktene, dersom ikke din nærbutikk har tatt den inn! Etterspørsel, vet dere… Jo flere som spør, dess flere veganske nyheter ser vi i hyllene. Og dere? Go’Vegan har også kommet med en mexicansk pizza, som jeg gleder meg til å teste. Har noen av dere prøvd den?

Annonse