Annonse

ENDELIG FREMME

//Lokal tid: 21.25

Phew! Dette her har vært en evig lang reise – hele 30 timer tok det å komme frem, men når den endelige destinasjonen er et magisk paradis som dette, glemmer man fort at de timene på reisefot holdt på å ta knekken på begge to. Jeg er så sliten at jeg nesten ikke klarer å holde øynene åpne, og jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg såpass mye til å krype til køys – herregud så godt det skal bli å legge hodet på puten… Men først, et bittelite bildedryss fra vår første dag i Mexico.

Jeg kan melde om 30 varmegrader, iskalde Coronas, sandstrender så langt øyet kan se, friske farger og vidunderlige palmer. Jeg tar palmer fremfor en nedsnødd tujahekk anyday, haha! Det er så ubeskrivelig digg å dra fra full vinter til sommer, og denne ferien kommer vi uten tvil til å leve lenge på. Med det samme vi hadde satt fra oss koffertene på rommet, byttet vi ut jeans og hoodie med badeshorts og bikini, og stakk direkte ned på stranden. Der ble vi liggende i noen timer, før vi spiste en nydelig middag – det er jo så vegan-vennlig her i Mexico, og jeg kommer seriøst til å spise på meg noen ekstra gode kilo på denne ferien, hah. Men så er det jo det ferie handler om også – å spise masse god mat i godt selskap!

 

Nå slukner jeg, så da vil jeg bare si god natt herfra, og god morgen til dere når den tid kommer. Sees med nye oppdateringer veldig snart. Klem i fleng

Annonse